1a femenina

futbol

1a divisió femenina

Amb una meitat en tenen prou

Cop sobre la taula del Barça en el primer partit de lliga al sempre complicat camp del Tenerife Sud. Les de Xavi Llorens van marxar al descans amb un empat, però després de la represa van saber reaccionar amb un gol de Jenni Hermoso en el primer minut, un altre d'Irene i un doblet d'Olga. La intensa calor i les reduïdes dimensions del terreny de joc van condicionar el joc de les blaugrana en els primers 45 minuts. El Barça ho va provar una vegada i una altra, però es veia incapaç de superar la defensa canària. La resistència defensiva local, però, va acabar en el descans i en la segona part les blaugrana van aconseguir plasmar la seva superioritat. Ja en el primer minut, Jenni Hermoso va obrir la llauna, i tot seguit, Olga en va fer dos en deu minuts per sentenciar el partit. Menció especial al 0-3, un espectacular gol des del mig del camp de la davantera catalana. I amb el partit resolt, Irene va posar la cirera amb el quart gol (88') i va completar així un inici magnífic de lliga de les de Xavi Llorens.

TENERIFE SUD0 BARÇA4

TENERIFE SUD: Noelia, Natalia, Eva Llamas, Paloma Lázaro (Mar Rubio, 58'), Luana (Ana, 67'), Ayano (Cindy, 67'), Virgy (Sara Tui, 76'), Maria Estela, Silvia, Patri Gavira i Pisco. BARÇA: Paños, Torrejón (Miriam, 60'), Ruth, Line Roddik, Leila, Marta Unzué, Sandra (Aitana Bonmatí, 60'), Melanie (Irene, 76'), Andressa Alves, Jenni Hermoso i Olga Garcia (Bàrbara, 60'). GOLS: 0-1 (46') Jenni Hermoso. 0-2 (51') Olga Garcia. 0-3 (59') Olga Garcia. 0-4 (88') Irene. ÀRBITRE: Negrín Díaz. T.G.: a les visitants Marta Torrejón i Sandra.