1a femenina

L'Estartit s'avança, però acaba cedint en l'estrena a les Illes

2a divisió femenina. Dos errors defensius en la segona part van condemnar les de Robert Cornfield, que van fer mèrits per a més

COLLERA2 L'ESTARTIT1

COLLERA: Cata, Paula (Nabina, 50'), Espe, Lorena, Irene, Pili (Eli, 85'), Vidal, Cora, Peña (Sara, 67'), Andrea i Stefane (Yasmina, 72'). L'ESTARTIT: Marta Guixeras, Carla Martínez, Gemma Duran, Rocío, Saray, Carla (Lara, 72'), Clara, Júlia (Mimi, 71'), Blanca, Carla Puiggròs i Alba. GOLS: 0-1 (13') Puiggròs. 1-1 (56') Stefane. 2-1 (65') Pili. ÀRBITRE: Rodríguez Quintero. T.G.: a l'entrenador visitant, Cornfield. COMENTARI. L'Estartit es va quedar molt a prop de complir l'objectiu de sumar els tres punts en la primera jornada de lliga al camp del Collera, però al final es va haver de resignar a tornar amb les mans buides de les Illes. El mal gust pel resultat, però, no va tapar les bones sensacions que van transmetre les de Robert Cornfield, que van ser clares dominadores en la primera meitat, fet que van aprofitar per avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Carla Puiggròs. Les de l'Alt Empordà van tenir ocasions per ampliar la diferència, però les van desaprofitar i ho van pagar car en la segona meitat, quan les forces es van igualar. Les locals van tenir més presència en atac en la segona part i en una jugada plena de rebots, en què a la defensa de l'Estartit li va faltar contundència, Stefane va fer el gol de l'empat. Poc després, les estartidenques van tornar a fallar i Pili ho va aprofitar per fer el definitiu 2-1 que imposava un càstig massa dur per a l'Estartit.