Jaime, de penal, torna a decidir pel Santfeliuenc

Punt salvat. Els d'Andrés González tornen a colpejar en el tram final

SANTFELIUENC 1 JÚPITER 1

JÚPITER: Andrés, Roger (Prat, 59'), Adri Escribano, Jacobo, Pep, Dani Prieto, Mechi, Vives (Marcos, 80'), Eric Blasco (Bauli, 77'), Pau Darbra i Angel. SANTFELIUENC: Toni, Eric, Alberto, Dani Ortiz, Cuadras (Joserra, 46'), Tena, Ferri, Jaime Fuentes, Guille Sarmiento (Patxi, 81'), Charly Ruiz i Jaume (Romo, 46'). GOLS: 1-0 (77') Eric. 1-1 (87') Jaime, de penal. ÀRBITRE: Romero Freixas. T.G.: als locals Vives, Mechi i Pep; als visitants Alberto, Eric, Tena i Joserra. PÚBLIC: uns 300 espectadors a la Verneda. COMENTARI. El Santfeliuenc, per tercera vegada en aquest curs, va tornar a decidir un partit en els últims minuts. De nou, Jaime Fuentes en el minut 87 i des dels onze metres –com va passar en la jornada quatre contra el Manlleu– va ser determinant per al resultat final. L'empat allarga la ratxa d'imbatibilitat dels d'Andrés González fins a quatre partits i condemna el Júpiter, que, tot i que continua sumant, en fa tres que no guanya cap partit. El partit va ser molt igualat, amb un parell d'ocasions per a cada banda fins que en l'últim quart d'hora no es van activar els atacs. En el minut 77, el Júpiter albirava la victòria quan Eric va transformar una jugada d'estratègia. L'alegria per als locals només va durar deu minuts, perquè Jaime va transformar un penal dubtós a l'àrea local.