2a divisió A

Bounou no serà a Cadis per un altre compromís amb el Marroc

Convocat. El porter marroquí ha estat cridat per la seva federació per jugar el 8 d'octubre contra el Gabon i l'11 contra el Canadà

La federació del Marroc ha tornat a convocar el porter del Girona Yasinne Bounou per a un doble compromís internacional, el dia 8 d'octubre contra el Gabon i el dia 11 contra el Canadà. Aquesta crida impedirà al porter –l'escollit per Pablo Machín per ser titular– ser present en el partit que el Girona disputarà el dia 9 al Ramón de Carranza de Cadis.

Si no hi ha cap contratemps, René Román disputarà el seu segon partit de lliga amb el Girona i Giani (Peralada) serà el seu suplent. René ja va jugar a Valladolid (2-1), coincidint amb una convocatòria prèvia de Bounou per jugar contra Albània (va ser suplent) i São Tomé (titular). Tot i que l'exporter del Llagostera també va ser titular entre setmana a Osca en la copa (1-0), el tècnic va mantenir la confiança en Bounou, que va recuperar la titularitat en el següent partit de lliga contra l'Almeria (3-3) i ja no l'ha perduda.

A Vallecas, el dissabte 22

La LFP va donar a conèixer els horaris de l'onzena jornada de lliga, la que el Girona ha de jugar al camp del Rayo. El partit de Vallecas ha estat fixat per al dissabte dia 22 a les vuit del vespre (televisat en obert per Gol).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)