2a divisió A

El Girona haurà de recórrer al Peralada per completar la convocatòria

Baixes confirmades. Les proves mèdiques descarten per jugar dissabte Cifu, Sandaza i Marí, que s'afegeixen a Kiko Olivas, Richy, Felipe i Mas

Sense que cap de les tres lesions sigui molt important, el fet que Cifu, Sandaza i Pablo Marí no puguin arribar a temps al partit de dissabte contra l'Oviedo obligarà Pablo Machín a recórrer al Peralada per completar la convocatòria de divuit jugadors. Els tres futbolistes s'han afegit a una llista en què ja hi havia Kiko Olivas, Felipe Sanchón, Richy i Mas. Set baixes en total, que deixaran el tècnic amb només disset jugadors disponibles.

Problemes diversos

Cifu, el segon jugador de la plantilla amb més minuts (784 de 810 possibles), ja va sortir del Carranza amb un collaret. Les proves a què es va sotmetre ja a Girona van determinar que el carriler té “un esquinç cervical de grau 3 amb desinserció de musculatura del vertebral posterior i del lligament nucal a la apòfisi espinosa de C7”. El comunicat emès pel Girona també revela una “afectació bilateral dels músculs romboide i espleni”. El temps de recuperació de Cifu oscil·larà entre dues i quatre setmanes. Es perdrà amb tota seguretat els partits contra l'Oviedo, el Rayo i el Numància i és possible que pugui reaparèixer el dia 5 de novembre contra el Tenerife o eldia 13 al camp de l'UCAM Múrcia.

Pel que fa a Fran Sandaza i Pablo Marí, tots dos tenen lesions musculars. El davanter té un trencament d'1,1 centímetres al pectini (zona de l'adductor) que el deixarà fora de combat dissabte i possiblement també en el partit a Vallecas. Pel que fa al central, que encara no ha debutat, té una ruptura d'un centímetre a la unió miotendinosa del soli i s'haurà d'aturar dues o tres setmanes. Aquesta baixa s'afegeix a la de tres centrals més (Olivas, Richy i Mas), cosa que fa que a Machín només li quedin tres jugadors en aquesta demarcació dels quals Juanpe (l'únic jugador del Girona que ha disputat tots els minuts aquest curs) està advertit de suspensió.

CIFU

S'haurà d'aturar entre dues i quatre setmanes per un esquinç cervical de grau 3

FRAN SANDAZA

Un petit trencament a l'adductor no li permetrà jugar contra l'Oviedo

PABLO MARÍ

Té una petita ruptura a la unió miotendinosa del soli i serà baixa entre 15 i 21 dies

Els candidats del Peralada

Quatre futbolistes del Peralada ja han jugat aquest any amb el Girona en la copa Catalunya i un cinquè –David Serrano– hi va debutar el curs passat a 2a A. Els futbolistes que se'n va endur Machín al Prat, els defenses Nacho Ruiz, Carbó (candidats a ocupar l'eix) i Chele (carril), i el davanter Keita. Es molt possible que alguns s'integrin als entrenaments setmanals del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)