Un gran inici del Santfeliuenc condemna el Vilassar

Gols matiners. Maldonado, en el 3', i Zárate, en el 5', van deixar el partit encarrilat per als visitants

VILASSAR 0 SANTFELIUENC 3

VILASSAR DE MAR: Pacheco, Lucas, Oumar, Peque, Jaime Hernández, Tejero (Baba, 18'), Éric López, Adri, Matamala, Brian Quijada (Soufiane, 70') i Uri Martínez (Roberto Camacho, 46'). SANTFELIUENC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Tena (Ferri, 49'), Maldonado, Jaime Fuentes, Eric Zárate (Patxi, 77'), Romo i Eric Pacheco (Jaume Duran, 70'). GOLS: 0-1 (3') Maldonado. 0-2 (5') Eric Zárate. 0-3 (87') Patxi. ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: als locals Imanol, a la banqueta, Brian Quijada, Roberto Camacho, Jaime Hernández i Baba; i als visitants Joserra i Dani Ortiz. PÚBLIC: uns 400 espectadors. COMENTARI: El Santfeliuenc en va fer prou amb cinc minuts gairebé perfectes per segellar la victòria contra un Vilassar que continua encara sense vèncer. Ja en el minut 3, els visitants es van avançar per mitjà d'una canonada llunyana de Maldonado que va sorprendre Pacheco i, en el 5', Eric Zárate va resoldre una bona jugada d'atac per deixar el partit molt ben encarrilat. Amb el 0-2, el ‘Santfe' va tenir alguna possibilitat d'ampliar el resultat, però en els últims compassos de la primera meitat el Vilassar va tenir el control del partit. Un domini que va continuar després de la represa, tot i que sense traduir-se en gols. Tot al contrari: Patxi va tancar el marcador amb el 0-3 definitiu (87').