2a divisió FEF

Dirigint des de la graderia

2a divisió B. Els cossos tècnics del Sabadell i del Gavà hauran de veure el duel català fora de la banqueta. Solivelles i dos auxiliars estan sancionats, i Mena encara no té la llicència tramitada

El Sabadell-Gavà de demà a la Nova Creu Alta viurà una situació insòlita, ja que les dues banquetes estaran pràcticament desertes. En el cas del conjunt blaugrana ja és habitual des de la destitució de Juanma Pons –només hi haurà el delegat–, mentre que en el del conjunt arlequinat s'hi hauran d'habituar per les sancions a tres membres del cos tècnic.

“Si l'expulsió ja em va semblar injusta, la sanció em sembla desproporcionada. Hem d'aconseguir que els jugadors no notin que l'entrenador no és a la banqueta”, va afirmar ahir l'entrenador, José Solivelles, sancionat per als propers tres partits per l'expulsió a Cornellà (el segon entrenador, Miquel Ezequiel, va rebre la mateixa sanció i l'altre auxiliar, Jordi Peris, va ser castigat amb set enfrontaments). L'entrenador de porters, Pedro Puigserver, serà l'encarregat de parlar amb els jugadors mentre la resta del cos tècnic serà a la graderia. “Això no ha de condicionar cap aspecte del partit.”

A Gavà, en canvi, no han solucionat la rescissió de Juanma Pons, de manera que Óscar Mena i tot el seu cos tècnic hauran de dirigir el partit des de la graderia per quarta jornada. Així, el Gavà serà multat per segona setmana consecutiva per no haver presentat entrenador. En total seran 1.800 euros de càstig (600 de la primera jornada i 1.200 de la propera). “Confio que tot plegat se solucioni al més aviat possible”, va dir ahir Mena: “Jo cinc partits fora de la banqueta no estaré.”

LES REACCIONS

Si l'expulsió ja em va semblar injusta en el partit, la sanció em sembla desproporcionada
José Solivelles
entrenador del sabadell
Confio que tot plegat se solucioni, perquè jo cinc partits fora de la banqueta no hi seré
Óscar Mena
entrenador del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)