2a divisió FEF

futbol

2a divisió B

El Sabadell trenca el costum

Mala dinàmica aturada. Els arlequinats posen fi a la ratxa de quatre empats seguits a costa d'un Gavà que reacciona en el segon temps, però sense encert a l'àrea d'Ezkieta

El duel sense entrenadors va acabar amb victòria local. El Sabadell va posar fi a una ratxa de quatre empats consecutius i torna a mirar cap a la zona de promoció d'ascens, mentre que el Gavà no és capaç d'encadenar dues victòries i es torna a veure amenaçat pel descens. Ahir els arlequinats van ser molt superiors en la primera meitat, però es van encantar en el segon temps, en què el Gavà va voler esgotar les seves possibilitats fins al final tot i que sense encert. Tal com estava previst, l'entrenador visitant, Óscar Mena, no es va presentar al partit perquè, segons va explicar a la plantilla, ha tornat a casa seva, a Madrid, fart que el Gavà no el pugui inscriure oficialment. D'altra banda, els tres entrenadors del Sabadell –el principal i els dos auxiliars– es van quedar a la grada complint el primer dels partits de sanció. El primer temps va ser de ple domini del conjunt arlequinat. El Sabadell va gaudir de la possessió de la pilota, i tot i que el Gavà va estar a prop d'inaugurar el marcador en els primers instants, Jordan Sánchez va avançar els seus. L'extrem va posar la bota en una prolongació procedent d'un servei de banda i va superar l'exarlequinat Craviotto. El gol no va fer res més que donar ales a l'equip local, que només deixava que el Gavà s'apropés forçant serveis de córner, com ara una rematada que va anar a fora de Sascha. Amb tot, els locals van encarrilar el triomf quan faltaven tres minuts per al descans, ja que Ian González va rebre una pilota procedent d'un altre servei de banda que va clavar al fons de la porteria.
El Gavà revifa
El resultat va provocar que el Sabadell es relaxés. Aleshores el Gavà va avançar les línies i va sovintejar l'àrea del porter Ezkieta. De fet, el segon temps va començar amb una rematada de xilena de Boris Garros que va marxar molt desviada i un servei de Reche aturat pel porter arlequinat. El Sabadell va intentar treure's les puces amb dues ocasions per eixamplar el resultat –una acció individual d'Ian González i un xut d'Adri Díaz–, però el partit va anar morint a poc a poc. A mesura que passaven els minuts, els vallesans es parapetaven més al darrere i tot i que el Gavà tenia més la pilota i més possibilitats d'escurçar distàncies, el resultat no va variar en el segon temps.

GAVÀ 0 SABADELL 2

SABADELL: Jokin Ezkieta, Pastells, Verdú, Juanjo (Adri Díaz, 66'), Manu Torres (Lucas Viale, 59'), Javi Barrio, Jordan Sánchez, Jordi López, Ian, Migue i Franquesa (Gai Assulin, 73'). GAVÀ: Craviotto, Peque, Jordi (Niko Kata, 46'), Cazorla, Alan, Reche, David Jiménez (Cristian Herrera, 73'), Alex Pla (Fernando Losada, 82'), Sascha, Boris i Héctor Camps. GOLS: 1-0 (23') Jordan Sánchez. 2-0 (42') Ian González. ÀRBITRE: Herrero Arenas. T.G.: als locals Jordi López, Manu Torres, Juanjo Ciércoles, Ezkieta; al visitant David Jiménez. PÚBLIC: 8.255 espectadors a la Nova Creu Alta, era la presentació dels diversos clubs de futbol de base de la ciutat.
Jo només era un comunicador amb els jugadors. Les decisions les ha pres l'entrenador
Pedro Puigserver
entrenador auxiliar del sabadell
La primera part ha estat molt bona, en la segona ens ha pesat una mica el fet de guanyar. No hem estat clars amb la pilota