Equilibri i grans gols a les Grasses

Empat. Pacheco va igualar el matx des de més de 35 metres

FIGUERES 1 SANTFELIUENC 1

SANTFELIUENC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Alberto, Joserra, Víctor Márquez, Tena Maldonado, Jaime Fuentes, Eric Zárate (Patxi, 78'), Romo (Guille Sarmiento, 71') i Éric Pacheco (Ferri, 71'). FIGUERES: Bartrina, Varese, Masó, Romero, Cunill, Ferran Grau, Quimo (Xavi Ferrón, 46'), Venzal, Casanova (Moha, 73'), Pedro del Campo i Ritxi (Maik Molist, 82'). GOLS: 0-1 (24') Adrià Casanova. 1-1 (65') Èric Pacheco. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: als locals Éric Pacheco, Víctor Márquez i Alberto; i als visitants Ritxi i Cunill. T.V.: al local Víctor Márquez (83'), per doble amonestació. PÚBLIC: uns 400 espectadors. COMENTARI: Els dos equips arribaven amb la confiança pels núvols després de les respectives victòries entre setmana i ahir es van repartir els punts. En els primers minuts, els locals van començar amb més força, però a poc a poc, el Figueres va anar aconseguint el domini del mig del camp. Després d'un avís de Quimo, els visitants van treure profit del seu domini. En el minut 23, Pedro es va desfer de tota la defensa en una jugada magnífica i va assistir Casanova, que, amb una bona rematada, va situar el 0-1 en el marcador. El Santfeliuenc havia de canviar de xip després de la represa, però la Unió va seguir dominant i Casanova va estar a punt de fer el 0-2. El guió va canviar en el minut 65, quan Pacheco va recuperar la pilota al mig del camp i es va inventar un xut des de més de 35 metres que va sorprendre Bartrina i va acabar significant l'empat definitiu.