3a divisió FEF

Óscar Mena torna i carrega contra Maniega

2a divisió B. El tècnic del Gavà va dirigir ahir l'entrenament, però afirma que el tracte amb el president és nul: “Sóc aquí pels jugadors”

La mala maror institucional que es viu a Gavà sembla que no té fi. Mentre la liquidació del contracte de Juanma Pons no es produeixi, Óscar Mena, que ahir va tornar per dirigir els entrenaments, no podrà asseure's a la banqueta, i la multa que haurà de pagar el club s'anirà fent més i més gran. Tot en un context en què la plantilla no ha cobrat el darrer mes i hi ha jugadors que no han percebut res de res. Aquesta situació va fer que Mena marxés dissabte a Madrid i no anés al partit de la Nova Creu Alta. Ho va fer esperant una reacció per part del president, Manuel Maniega, però aquesta no es va produir. Així ho va explicar en declaracions a Gavà Televisió. “No em va trucar absolutament ningú”, va afirmar el tècnic argentí, que diu que la relació amb el màxim dirigent és inexistent. De fet, el va acusar d'irresponsable i negligent: “El president no hi és mai ni resol res, estem sols. Si he tornat és pels jugadors, que estan donant la cara i són uns fenòmens. Si fes un pas al costat això quedaria a la deriva.” Mentrestant, Mena treballa en una situació precària, no té ni empara ni contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)