2a divisió FEF

La setmana més especial de Ferran Sarsanedas

Estrena. L'amerenc va debutar amb el primer equip del Barça i jugarà dissabte contra l'únic club gironí a segona B, categoria en què debuta

Debutar amb el primer equip del Barça no és a l'abast de tothom, i menys per a un futbolista de només dinou anys. Això és el que va viure dimarts passat l'amerenc Ferran Sarsanedas, que va disputar els últims quinze minuts contra l'Espanyol en la supercopa de Catalunya (els blaugrana van perdre per 0-1). A can Barça tenen moltes esperances dipositades en Sarsanedas, al qual s'augura un gran futur per la qualitat i visió de joc que demostra al mig del camp (tant pot actuar de mig centre com d'interior).

Sarsanedas ha fet el salt aquesta temporada al filial blaugrana, a segona divisió B, on acumula 344 minuts repartits en set partits de lliga, tres dels quals sencers.

Dissabte el jove futbolista s'enfrontarà al Llagostera (a les 18.30 h al Palamós Costa Brava), l'únic club gironí que competeix en la categoria de bronze aquest curs. Sarsanedas va arribar a la Masia als 11 anys procedent del futbol de base del Girona (abans havia passat per l'Amer i la Cellera) i des de llavors no ha parat de créixer, fins a convertir-se en un dels jugadors amb més projecció del conjunt dirigit per Gerard López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)