Nàstic

Futbol

Copa Catalunya

En el moment més inoportú

Copa Catalunya. El Nàstic i el Gavà es volen abstraure de la situació delicada que viuen en la lliga aconseguint el bitllet per a la final

La copa Catalunya serà avui un bon escenari perquè el Gavà i el Nàstic oblidin durant un parell d'horetes la delicada situació que viuen en la lliga. I és que la semifinal d'aquest vespre a la Bòbila arriba en el moment més inoportú per als dos equips. Els grana, perquè després d'aconseguir diumenge la primera victòria del curs, afronten la visita del Getafe al Nou Estadi en quadre per culpa de les lesions i el peculiar virus FIFA de què es víctima –Dimitrievski, Djetei, Kakabadze i Madinda estan amb les seves seleccions–, i el Gavà, perquè és penúltim, té una plantilla reduïda i no ha fet altra cosa que acumular minuts: dimecres passat hi va haver jornada intersetmanal.

“Serà una bona oportunitat de competir i a alguns jugadors els servirà per mostrar-se”, va dir ahir el tècnic del Nàstic, Vicente Moreno, que veient l'allau d'absències no s'arriscarà i formarà un onze farcit de jugadors de la Pobla: “Dissabte que ve hi ha partit, no ens podem permetre més baixes i haurem de confiar en jugadors del filial.”

Poques rotacions

Al Gavà, Óscar Mena té menys alternatives que Moreno, ja que té una plantilla molt curta i no podrà fer gaires rotacions. L'argentí, de fet, explica que tot i venir amb una base de la Pobla, els espera una cita difícil: “Vingui qui vingui, el partit serà complicat, però mirarem d'aconseguir un bon resultat, que la possibilitat de jugar la final de la copa Catalunya sempre il·lusiona.” Tot plegat, en un context d'impagaments. “El dia a dia és molt complicat, i el president no respon, però per fortuna hi ha un gran grup”, conclou Mena.

L'AVANTMATX

La prioritat és la lliga, però a tots ens il·lusiona l'opció de jugar una final de la copa Catalunya
Óscar Mena
entrenador del gavà
No ens podem permetre més baixes i haurem de confiar en el filial. Ens servirà per veure coses
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)