Reus

El primer sot

Reus. L'equip roig-i-negre, que ha enllaçat dues derrotes per primera vegada, no es vol quedar encallat, i per això mantindrà l'ambició a Alcorcón

El Reus es troba en el primer moment delicat de la temporada. Després d'un gran inici, acaba d'encadenar dues derrotes per primera vegada, de manera que caldrà veure com responen els roig-i-negres a una (petita) mala dinàmica negativa que no tenia des del desembre del 2014. Ni en la segona volta d'aquella temporada ni en tota la passada no va perdre dos partits seguits. Fins ara, el Reus ha sabut aprofitar la inèrcia positiva de l'ascens, amb tot el que això comporta de confiança i moral, per dotar de convicció un bloc sòlid i amb les idees clares. Ara, però, té una prova per demostrar si també té maduresa i força mental per refer-se de les ensopegades contra l'Osca i el Llevant, i el primer capítol és avui al camp de l'Alcorcón. El tècnic, Natxo González, i la plantilla consideren que l'única diferència entre aquests dos partits i la resta és el resultat, ja que asseguren que la imatge de l'equip ha estat bona, que ha competit com sempre i que no s'ha mostrat inferior a un rival que només els ha superat gràcies a la major efectivitat. Que les derrotes no els han fet mal perquè, tal com va explicar ahir el tècnic basc, ni els bons resultats els van fer perdre el món del visita ni ara els mals resultats els faran abaixar els braços ni ser menys ambiciosos.

El Reus no acaba de fer net amb les lesions, i ahir es va saber que Melli i Vítor seran baixa per al partit d'avui per lesió. La baixa de Melli, que ja es va perdre el partit contra el Llevant per sanció, s'uneix a la d'Olmo, que encara en té per dues o tres setmanes. Així, el Reus torna a disposar de només dos centrals naturals, Atienza i Babic, que tornaran a fer parella avui. L'andalús va tenir la mala sort de cometre l'errada que va facilitar el gol del Llevant, però té crèdit pel gran rendiment ofert fins ara, mentre que el serbi va debutar amb bona nota. Davant d'ells, Natxo González, malgrat la baixa de Vítor, té cada cop més alternatives, amb la recuperació de David Haro, Chrisantus i Querol, jugadors amb diversos problemes físics fins ara. Máyor, Ricardo Vaz, Fran Carbia, Jorge Díaz i Miramón han tingut força minuts fins ara, mentre que Edgar Hernández i Guzzo són opcions que també té el tècnic en les posicions més ofensives. Natxo González en té per triar i remenar.

L'Alcorcón ocupa la penúltima posició, però té dues cares molt diferenciades. A fora no ha guanyat –hi ha perdut cinc partits– i al seu estadi tan sols ha rebut un gol, el de la derrota de la sisena jornada, contra el Còrdova. La resta, tres triomfs per la mínima i dos empats sense gols. El club groc, que ha anat guanyant ambició un cop consolidat a segona A, va destituir Cosmin Contra a mitjan octubre i el va substituir per Julio Velázquez, que de moment no ha pogut millorar l'equip pel que fa als dos punts febles: els partits a fora de casa i els gols. L'Alcorcón és l'equip menys golejador de segona A, ja que només ha estat capaç de marcar cinc gols en tretze partits, quatre dels quals amb la firma de David Rodríguez.

LES FRASES

Els números no ens han de confondre, ni quan són bons ni quan són dolents. La imatge de l'equip és per ser continuar sent optimistes
L'Alcorcón és molt fiable a casa i, a més, tindrà la necessitat de sortir de baix. És físicament fort
Natxo González
entrenador del reus

Vítor, entre set i vuit setmanes més de baixa

No té sort Vítor Silva amb les lesions. No va debutar fins a l'onzena jornada per culpa d'una tendinitis al genoll dret i, després de participar només en dos partits, el Reus va anunciar ahir que ara té una lesió als lligaments del turmell dret que el tindrà sense jugar entre set i vuit setmanes. El Reus també va informar ahir que Melli es perdrà el partit d'avui per culpa d'unes molèsties al bessó de la cama dreta, mentre que un altre central, Olmo, continua el procés de recuperació de la lesió que es va fer al genoll dret i de la qual encara li queden dues o tres setmanes per recuperar-se. Sense Melli i Olmo, Natxo González repetirà la parella de centrals del partit contra el Llevant, amb Atienza i Babic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)