2a divisió A

Futbol

Derbi Reus-Nàstic

“Vencerà el que imposi la intel·ligència al cor”

Natxo González ha tingut especial cura que els seus futbolistes mantinguin el cap fred durant la setmana. “Hem intentat que sigui una setmana normal, no afegir pressió als jugadors”, afirma el tècnic basc, conscient que controlar les emocions en un partit amb tanta repercussió serà important: “Ens hem d'abstreure del que hi ha darrere del derbi, vencerà l'equip que sigui més intel·ligent sobre el terreny de joc, el que imposi la intel·ligència al cor.” Natxo González admet que en anteriors duels contra el Nàstic l'excés de pressió va afectar negativament el seu equip.

Pel que fa a les armes del rival, el tècnic del Reus destaca el perill a pilota aturada de Juan Muñiz, i considera que la recepta per contrarestar-lo és “anar a l'origen, evitar les faltes properes a l'àrea, provocades normalment per Àlex López, que és molt llest”. També destaca el joc que li dóna al Nàstic la incorporació dels seus laterals.

Natxo González no es queixa de les baixes del seu equip –“és el que hi ha”– i assegura que en el lloc de Máyor en la punta d'atac jugarà un altre futbolista que donarà altres coses a l'equip, però que no farà canviar-ne l'estructura, el funcionament. L'entrenador roig-i-negre considera que el partit es resoldrà per petits detalls, no pel fet de ser un derbi, sinó perquè tots els partits de segona A són igualats.

TRANQUIL·LITAT

“Hem intentat que sigui una setmana normal, no afegir pressió als jugadors”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)