2a divisió A

Vicente Moreno

“Les circumstàncies no han sigut favorables”

Vicente Moreno va centrar la valoració del partit en els deu primers minuts de la segona meitat, en què, assegura, tot els va anar en contra. “Les circumstàncies no han sigut favorables, no hem tingut sort en els detalls: l'expulsió i el penal a Muñiz es podien xiular diferent, i a més després ha vingut el seu gol”, va afirmar el tècnic del Nàstic, que va assegurar que la seva sensació és que David Querol es va deixar caure davant Xavi Molina en l'acció que va costar la segona targeta groga al central grana i que algun defensa havia fet caure Juan Muñiz a l'àrea del Reus. Per Moreno, l'expulsió va condicionar totalment el partit.

El tècnic valencià va admetre que el Reus va començar pressionant més, però va assegurar que era l'inici normal del partit i va recordar que el seu equip es va refer i va acabar bé la primera meitat: “Al principi no hem estat còmodes, però crec que ells tampoc. Després hem superat el seu moment i hem millorat. En la segona part no hi ha hagut temps per a res. Amb 1-0 ells, amb espais, han estat més còmodes.”

La importància dels tres punts en el duel d'ahir no va passar desapercebuda per a Moreno, conscient que necessitaven la victòria per fugir de la cua i per donar una alegria als seus aficionats en un duel especial. De totes maneres, per al valencià no és una ensopegada definitiva: “Ni guanyant ho teníem fet ni perdent ho tenim fotut. Estic convençut que ens en podem sortir. Hem de mirar endavant i pensar en el proper partit.” El Nàstic rep el Cadis en la propera jornada, divendres que ve al vespre al Nou Estadi.

MINUTS CLAU

“No hem tingut sort en els detalls: l'expulsió i el penal a Muñiz es podien xiular diferent”

MIRAR ENDAVANT

“Ni guanyant ho teníem fet ni perdent ho tenim fotut. Ens en podem sortir”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)