2a divisió A

Natxo González

“És especial, hem fet feliç la nostra gent”

Natxo González era conscient de la importància de la victòria del seu equip, a tots els nivells. D'entrada, perquè un derbi és un partit diferent, que les aficions tenen marcat amb vermell en el calendari. “És una victòria important, especial, hem fet feliç la nostra gent. Estic satisfet per ells, pel club i per la ciutat. I també pel meu fill, que no ha pogut dormir aquests dies perquè havíem de guanyar el Nàstic. Ho hem aconseguit, i ara toca gaudir-ne”, va confessar el tècnic del Reus, agraït pel suport de l'afició malgrat els dubtes que l'equip podia generar després de tres derrotes.

Més enllà del factor emocional, González va valorar la victòria perquè els permet trencar la mala ratxa: “Les derrotes no ens havien de treure del nostre camí. Respondre bé en aquestes circumstàncies és important. Ja no és casualitat on estem. Ens ho hem treballat.”

El tècnic basc va explicar que la intenció del seu equip en la primera fase del partit era incomodar el Nàstic, generar-li incertesa, fent arribar ràpidament la pilota a la seva àrea: “Ens ha anat bé, però després ens ha faltat posar-hi pausa, que és quan ells han respirat una mica, sobretot a pilota aturada.” L'única cosa que Natxo González va lamentar del partit va ser no haver pogut sentenciar-lo per evitar cert patiment al final. El tècnic no va voler valorar l'arbitratge –“tot i que m'estic començant a cansar d'algunes coses”, va dir–, però va explicar que el primer objectiu del seu equip era acabar el partit amb onze: “L'autocontrol en els derbis, sempre molt emocionals, és clau.”

LA VICTÒRIA

“Són tres punts importants. Les derrotes no ens havien de treure del nostre camí”

LA TENSIÓ

“El primer objectiu era acabar amb onze. L'autocontrol en els derbis és clau”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)