3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

El Sant Andreu recupera el fortí amb autoritat

Incontestables. El conjunt quadribarrat torna al camí de la victòria al Narcís Sala amb plena eficàcia davant la porteria del Santfeliuenc

SANT ANDREU 6 SANTFELIUENC 2

SANT ANDREU:Segovia, Llamas (Méndez, 57'), Santolalla, Carroza, Noguera, Jorge, David López (Juanan, 66'), Joel, Toro (Sekou, 75'), Alcover i Arjona.SANTFELIUENC:Toni, Èric, Jaume, Ortiz, Alberto, Ion (Maldonado, 46'), Guille (Zárate, 66'), Jaime, Patxi, Romo (Morgado, 72') i Ferri.GOLS:1-0 (12') Jorge. 2-0 (24') Arjona. 3-0 (32') Toro. 3-1 (40') Alberto. 4-1 (43') Jorge. 5-1 (55') Alcover. 6-1 (68') Toro. 6-2 (71') Maldonado.ÀRBITRE:Brull Acerete.T.G.al local Carroza; als visitants Ortiz, Maldonado, Ferri i Alberto.PÚBLIC:Uns 800 espectadors al Narcís Sala.

El Sant Andreu va tornar a guanyar al Narcís Sala després de tres ensopegades consecutives i ho va fer amb contundència contra un Santfeliuenc superat en tot moment i que mai va tenir esperances de fer res de positiu al recuperat fortí quadribarrat.

El conjunt quadribarrat va ser l'amo i senyor del primer temps, dominant el joc, creant ocasions i superant el Santfeliuenc en totes les facetes. Fruit d'això, va reclamar dos possibles penals, va crear diverses ocasions de perill i, sobretot, va marcar gols. El primer, de Jorge des del punt de penal després de rebre una passada d'Arjona (12'); el segon, del mateix Arjona a centrada des de l'esquerra de David López (24'). També es va apuntar a la festa un exjugador dels visitants, David Toro, que no el va celebrar (32'). Poc abans del descans, però, els visitants van recuperar esperances d'escurçar distàncies en el marcador gràcies a l'oportunisme d'Alberto (40'). La il·lusió, però, es va esvair de seguida gràcies a Jorge, que va anotar el seu segon gol amb un precís cop de cap (43').

En l'inici del segon temps va tornar a intentar reaccionar el Santfeliuenc amb un xut creuat de Romo que va sortir desviat. Qualsevol opció de remuntada, però, la va acabar d'esvair amb el cinquè Ton Alcover en rematar una centrada de Jorge. Ja amb un rival enfonsat, el Sant Andreu va completar la golejada. Toro va anotar el seu doblet i el sisè en total amb una vaselina. Poc després, Maldonado va aprofitar una errada de Segovia per maquillar el resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)