El Cerdanyola fuig de la part baixa amb un altre triomf a casa

Igualtat. El Figueres pateix les ocasions en el primer temps però reacciona en el segon

cerdanyola 2 figueres 0

CERDANYOLA:Carlos Avilés, Aitor Torres, Cazorla, Victor Duran, Aitor Pérez, Juli, Dani Martí, Jota (Daisuke, 86), Ramón Rovira (Oriol Molins, 80'), Elhadji i Jonathan Collado (Pitu, 60').FIGUERES:Bartrina, Quimo (Bonaventura, 71), Romero, Cunill, Ferran Grau, Pedro, Venzal, Moha, Ferrón (Javi Revert, 78'), Maik Molist, Varese (Ritxi, 57).GOLS:1-0 (41') Jota. 2-0 (90') Elhadji.ÀRBITRE:Albelda Bárcena.T.G.:als locals Aitor Pérez, Víctor Duran i Elhadji; al visitant Moha.PÚBLIC:Un centenar d'espectadors al municipal de les Fontetes.COMENTARI:El Cerdanyola ha deixat enrere els dubtes a còpia de victòries a casa. Els de Toni Carrillo van sumar el segon triomf a casa consecutiu i aconsegueixen un coixí interessant, de sis punts, respecte al descens. El Figueres, en canvi, ha perdut lleugerament la pista del quart classificat. L'equip de Chicho va estar superat en el primer temps pels atacs del Cerdanyola, que va freqüentar molt més l'àrea visitant. Elhadji i Dani Martí van ser els jugadors que més van amenaçar Bartrina. El gol, però, va arribar poc abans del descans amb un xut fort de Jota que va superar el porter visitant. En el segon temps, el Figueres va reaccionar i va tenir ocasions per empatar. Moha i Ferrón van ser els més actius però els riscos que va prendre l'equip els va aprofitar Elhadji, que al contraatac va sentenciar.