2a divisió FEF

Juanma Pons cobra la liquidació, però els impagaments continuen

2a divisió B. El Gavà va liquidar ahir el contracte de l'extècnic, però els jugadors segueixen sense cobrar i estan molestos, ja que tenen constància que el club ha rebutjat els diners d'inversors externs

La situació incerta del Gavà va viure ahir dos nous episodis. Un de positiu i un altre de negatiu. La bona notícia va ser que el club va fer efectiva la liquidació de contracte de l'exentrenador Juanma Pons –dilluns va intentar negociar amb ell una rebaixa, però davant la posició del tècnic, s'ha vist obligat a pagar-ho tot– i, per tant, podrà inscriure Óscar Mena. La dolenta és que els jugadors van veure com la promesa que els havien fet de començar a cobrar a partir d'ahir s'ha incomplert. Des del club se'ls ha comentat que els diners arribaran la setmana vinent, però la plantilla no confia que això es compleixi. De fet, el malestar entre els futbolistes és creixent, ja que al fet de no cobrar se n'hi ha de sumar un altre, tal com explica el capità, Boris Garrós: “A Gavà han arribat inversors xinesos disposats assumir les nostres nòmines i els actuals gestors [el president, Manuel Maniega, i l'empresari argentí Hugo Javier Grgona] no volen traspassar la gestió del club.”

Mentrestant, la plantilla, que va denunciar els impagaments a l'AFE la setmana passada, esperaran que s'obri el mercat d'hivern per veure si la situació se soluciona. Si no, hi haurà desbandada. D'altra banda, tot i que el club pot inscriure ja Óscar Mena, caldrà veure si el tècnic accepta ser inscrit, ja que de moment no té garanties que pugui mantenir el bloc tot el curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)