3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

El Santfeliuenc torna a somriure

Fi de la mala ratxa. Els del Baix Llobregat posen fi a 46 dies sense guanyar i es refan de la contundent derrota contra el Sant Andreu (6-2) davant un Granollers molt inofensiu

SANTFELIUENC 3 GRANOLLERS 0

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Éric Ruiz, Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Tena (Ion Vázquez, 85'), Ferri (Maldonado, 67'), Jaime Fuentes, Patxi (Carlos Olmo, 79'), Eric Zárate i Romo.GRANOLLERS:Víctor Colchero, Mur (Español, 70'), Javi González, Fran Fuentes, Valls, Héctor, (Ramón Suárez, 51') Àlex Gil (Cristian Hidalgo, 72'), Joel Bray, Javi Sánchez, Diego Carrillo i Alejandro.GOLS:1–0 (39') Jaime Fuentes, de penal. 2–0 (60') Romo. 3–0 (82') Eric Zárate.ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:als locals Jaime Fuentes i Eric Zárate; i als visitants Mur, Javi González, Cristian Hidalgo i Valls.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El Santfeliuenc va dir adéu a la mala ratxa de resultats gràcies a un triomf convincent contra un Granollers que va abaixar els braços arran del segon gol local.

Després de la desfeta al Narcís Sala, els locals buscaven amb urgència redreçar el rumb. Els primers minuts, però, van ser de més domini vallesà, si bé un xut al travesser del local Alberto (15') va ser la millor oportunitat del tram inicial. Aleshores, Ferri i Eric Ruiz van començar a fer mal per les bandes, però les seves incursions a l'àrea no van trobar rematador. Tot i així, els d'Albert Cámara van tenir la més clara en una rematada de cap de Javi Sánchez (25'). Però la jugada clau va arribar en el 39', quan un xut de Ferri va tocar a les mans de Mur. El clar penal no el va desaprofitar Jaime Fuentes per obrir la llauna.

En la represa el guió no va canviar i el Santfeliuenc va seguir sent superior a un Granollers innocu. Així, en el 60', una bona jugada entre Éric Ruiz i Ferri la va culminar David Romo amb una rematada creuada (60'). I aquí es va acabar el partit. El gol va deixar tocats els visitants, que gairebé van desaparèixer de les Grases. Eric Zárate encara va tenir temps de fer el tercer (82') per completar una victòria revitalitzadora per als d'Andrés González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)