Barça

Els pitjors presagis sobre Ter Stegen

Lesió greu. Les primeres exploracions deixen entreveure que el porter alemany podria tenir trencat el tendó rotular del genoll dret

No va ser una victòria (1-5) rodona, l’assolida ahir pel Barça. La lesió de Ter Stegen la va entelar. Era el minut 45 de la primera part, quan blocant la centrada d’un córner el genoll dret li va fer un mal gest quan va recolzar el peu a terra i, de seguida, ja es va veure que el capità blaugrana acabava de fer-se una lesió greu. El sentinella va ser evacuat del terreny de joc en llitera, visiblement afectat, amb les mans tapant-se el rostre, i va ser traslladat a l’hospital Vithas Castellón, on va ser atès. Si ja tot plegat pintava molt malament, la primera exploració tampoc no convida a l’optimisme, ja que, a falta de més proves, s’entreveu que té trencat el tendó rotular. Aquesta mateixa zona ja l’ha llastrat durant temps, ja que és la mateixa de què va haver de ser intervingut fa tres anys i mig. Avui, el Barça comunicarà l’abast de la lesió del porter, que va abandonar l’hospital a les 10 del vespre i no va tornar amb la resta de l’expedició culer amb l’avió, sinó amb cotxe, ja que els serveis mèdics del club van creure que no era convenient que l’alemany agafés un vol.

Si es confirma el trencament del rotular, Ter Stegen haurà de passar per la sala d’operacions i es perdrà, ben segur, tota la temporada. En aquest escenari, el Barça haurà de valorar si incorpora un porter per substituir-lo, cosa que el reglament de LaLiga permet.

VALORACIÓ

El reglament de LaLiga permet al club culer fitxar un substitut per al porter
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)