2a divisió FEF

Frenada del Gavà a la Bòbila

Clatellada. El conjunt blaugrana va deixar escapar l'oportunitat de situar-se a la zona tranquil·la en perdre contra un Ebre seriós

gavà 1 ebre 2

GAVÀ:Craviotto, Joel, Héctor Camps, Mario Gómez, Jordi César, Fernando (Mario Roque, 64'), Peque (Diego Lamas, 76'), Pla, Sascha, Boris i Cristian Herrera.EBRE:Montoya, Crisitan, Eneko, Maureta, Alfonso de la Cruz, Forte, Chupe (Kevin, 72'), Valero (Sergio Martínez, 78'), Gabarre, Víctor Bravo (Moustapha, 61') i Alain.GOLS:0-1 (44') Maureta. 1-1 (46') Sascha. 1-2 (48') Alain.ÀRBITRE:Caparrós Hernández.T.G.:al tècnic local, Óscar Mena; i als visitants Gabarre i Víctor Bravo.

El Gavà va deixar escapar ahir la possibilitat de situar-se a la zona tranquil·la de la classificació després de perdre contra un Ebre més efectiu. Els blaugrana, que van veure trencada la dinàmica de quatre jornades sense perdre, van encaixar un parell de gols en moments clau que van llastrar l'equip.

Els saragossans van aconseguir obrir la llauna tot just abans del descans, en el seu únic xut a porteria del primer temps: una segona jugada que va aprofitar Maureta. Les coses, en tot cas, no haurien pogut començar millor per al Gavà després de la represa, ja que en la primera acció, una centrada d'Hèctor Camps pentinada per Boris va acabar amb una rematada de Sascha al fons de la xarxa. Per desgràcia, l'alegria duraria només dos minuts. I és que Alain va fer en el 48' l'1-2 amb un xut des del vèrtex de l'àrea en un contraatac. El Gavà ja no s'alçaria d'aquest clatellot.