2a divisió A

“Té molta projecció”

Xisco Campos Excompany al Nàstic

Durant les tres temporades a Tarragona, Pablo Marí va coincidir amb Xisco Campos, que també va marxar l'estiu passat per acceptar una oferta de la Ponferradina, que té lluny de moment l'objectiu del play-off (a 9 punts del quart i a 19 del líder, la Cultural Leonesa). “Aquí l'exigència és quedar primers. Hem de mirar com a mínim de lluitar per l'ascens”, admet el balear, que des de Ponferrada està pendent especialment del Nàstic, amb el qual va viure la millor etapa com a professional. “Estic molt convençut que se'n sortiran, perquè sé com treballa l'equip i com és el vestidor. També ha tingut moments irregulars el Girona, que està fent mèrits per pujar. La segona A són detalls”, diu.

Xisco Campos coneix bé Marí: “A Tarragona, va oferir un nivell molt alt. És un futbolista que, tot i que és jove [23 anys], ja ha adquirit molta experiència.” El balear destaca les virtuts de l'únic central esquerrà del Girona: “Té bona sortida de pilota, que no és fàcil de trobar, va bé en el joc aeri i dóna seguretat. És un central que té molta projecció.” L'excapità del Nàstic valora el fet que Marí perdés presència en l'equip tarragoní el curs passat: “Va començar jugant, però després va sortir i en la recta final el tècnic va apostar per Suzuki i Molina. Estàvem lluitant per pujar i era difícil fer canvis, i encara més en la posició de central, que sol variar menys.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)