2a divisió A

Futbol

Segona divisió A

El Girona tomba un Nàstic que acaba amb nou (4-2)

2a divisió A. Els grana han fet un bon primer temps, però els locals han mostrat capacitat de reacció i efectivitat

El Girona s'ha emportat el duel català després de derrotar un Nàstic que s'ha avançat dues vegades en la primera meitat però que en la segona ha rebut tres gols i ha acabat amb nou futbolistes. Així, el Girona tancarà l'any segon i el Nàstic, cuer i amb el tècnic, Vicente Moreno, en situació delicada.

El Nàstic, amb ganes de reivindicar-se, ha avisat amb alguna arribada perillosa abans que el central local Pedro Alcalá cometés penal per agafar Juan Delgado. Uche no ha desaprofitat el llançament (25'). El Girona ha intentat treure's de sobre el major domini visitant amb alguna pilota a l'àrea rival, com la que ha acabat amb l'empat: centrada al segon pal de Portu, prolongació d'Aday i rematada de Longo (39'). La resposta del Nàstic, però, ha sigut ràpida, i Tejera ha transformat una falta directa amb un xut ras que ha agafat René a contrapeu (41').

La segona part ha començat bé per al Girona, que de seguida ha empatat gràcies a una rematada de Juanpe de molt a prop. Després, Longo ha tingut dues bones ocasions abans del tercer gol local, en un penal dubtós xiulat per l'àrbitre a Suzuki sobre Portu i transformat per Sandaza (73'). El partit s'ha acabat per al Nàstic amb la targeta vermella vista per Delgado per protestar. Abans del final, Cristian Herrera ha fet el 4-2 amb un xut des de la frontal (87') i Stéphane Emana ha vist la segona targeta groga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)