Territorial

Prova de nivell per a un Girona en ratxa

Divisió d'honor juvenil. Els gironins, que han sumat 14 punts dels últims 18 en joc, reben el Cornellà (a les 12.30 h), tercer classificat

El Girona juvenil viu el seu millor moment de la temporada. El conjunt dirigit per Àlex Marsal fa sis jornades que no encaixa cap derrota (els gironins han sumat 14 punts dels últims 18 en joc), uns números que han deixat l'equip en la sisena posició de la taula amb 24 punts. Els gironins, que han protagonitzat una gran reacció a camp contrari (enllacen tres victòries a domicili), volen continuar amb la mateixa bona dinàmica avui en la visita del Cornellà (a les 12.30 h al municipal de Vilablareix), tercer classificat amb 34 punts (els mateixos que l'Espanyol, segon, i a set del líder, el Barça) i un dels equips més potents de la categoria. Sens dubte, serà una bona prova de foc per al Girona, molt sòlid en les últimes jornades i que ara ja té un coixí considerable respecte de la zona de descens (a 9 punts). Tot i així, el conjunt gironí no en té prou i vol acabar amb bona boca abans de començar les vacances nadalenques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)