2a divisió FEF

La pluja, el vent i Craviotto

Temporal. El Gavà salva un punt amb un temps poc propici gràcies al porter

atL. saguntí 0 gavà 0

ATLÈTIC SAGUNTÍ:Lluna, Gámez, Rafa, Marín, Óscar, Salinas (Messeguer, 84'), David Fas (Beni, 76'), Pablo Vidal, Esteve, Rubio i Serra (Boix, 54').GAVÀ:Craviotto, Joel (Fernando, 87'), Jordi, Mario, Alan, Pla, David Jiménez (Peque, 72'), Nico Kata, Sascha, Boris i Héctor.ÀRBITRE:Collado López.T.G.:al local messeguer; al visitant Kata.T.V.:al local Sascha, per doble amonestació (82').PÚBLIC:uns 700 espectadors a Morvedre.

El Gavà va sumar un punt en la seva visita a Morvedre en un ambient molt poc favorable per jugar a futbol. La pluja i el vent van embrutar un partit amb poques ocasions de gol. Les que va tenir l'Atlètic Saguntí, però, van trobar la resposta del porter Craviotto, que es va erigir en el jugador més destacat dels visitants.

El Gavà també hauria pogut colpejar, però Lluna va sortir victoriós en l'un contra un davant Hèctor amb la cama. Va ser gairebé l'única ocasió dels blaugrana, que, especialment en el segon temps, en van rebre un grapat: David Fas, en un lliure directe, Pablo Vidal, des de fora de l'àrea i Gámez van buscar el gol, però es van trobar sempre amb els reflexos del sentinella lleidatà, hàbil en cadascuna de les accions. En el tram final, arran de l'expulsió de Sascha, els visitants van fer un pas més, però aquí va intervenir la defensa dels d'Óscar Mena, que va rebutjar totes i cadascuna de les pilotes aèries que va penjar l'equip rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)