2a divisió A

Saúl i la “mala experiència”

A Palma. “Potser no he tingut la confiança del tècnic, s'ha apostat més per l'extrem que pel lateral”, diu sobre el seu pas pel Girona

El pas per Montilivi no ha estat gens productiu per a Saúl García, que només va acumular 204 minuts repartits en sis partits, abans de demanar de marxar. Des de Palma, on ahir va ser presentat com a nou jugador del Mallorca just abans de completar-hi el primer entrenament del 21, el jugador cedit pel Deportivo de la Corunya va reconèixer: “Després de la mala experiència al Girona, cosa que no negaré, em torno a sentir important aquí al Mallorca”, va comentar el jugador cantàbric, que considera que fa “un pas endavant”. Saúl va explicar que no havia tingut a Montilivi “els partits suficients” per guanyar-se la continuïtat amb Pablo Machín. “Potser no he tingut la confiança de l'entrenador. S'ha apostat més per l'extrem que pel lateral al carril”, va resumir. Saúl, que es veu a punt per debutar amb el Mallorca divendres contra el Mirandés, lluitarà pel lateral esquerre amb Joan Oriol. El conseller delegat del Mallorca, Mateha Molango, va definir Saúl com “un dels laterals joves que hi ha amb més projecció a segona”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)