Reus

Propòsit de continuïtat

Reus. L'equip roig-i-negre juga el primer partit d'un 2017 que voldria igual que el 2016. Visita Pucela, on espera mostrar les virtuts de visitant perillós contra un rival amb recursos però irregular

El Reus es fa un propòsit molt clar per al nou any: que sigui igual –o millor, si no és demanar massa– que l'històric 2016, que continuï la dinàmica positiva que ha permès a l'equip roig-i-negre estrenar-se a segona A i fer-ho amb bona nota. El repte que té al davant l'equip de Natxo González, però, no és gens fàcil. Ja sense el factor sorpresa i amb el respecte de tots els equips, el Reus ha de mantenir la bona línia, demostrar que el bon rendiment era més que la inèrcia guanyadora de l'ascens, ja que ha de fer molts punts per assegurar la permanència en una categoria molt igualada, tant pel que fa al potencial dels equips com pel que fa als punts de la classificació. Avui, el Reus comença l'any al camp d'un equip, el Valladolid, que està sis posicions per sota, però que només té dos punts menys.

El Valladolid, “un dels grans de la categoria” tal com recordava ahir Natxo González, és sòlid al seu estadi, on només ha rebut quatre gols. Els problemes a fora i la irregularitat expliquen que es mantingui a la meitat baixa. El Reus, en canvi, és especialment perillós a fora, on compensa els problemes que últimament té a casa. González diu que al seu equip li ha anat molt bé l'aturada nadalenca en l'aspecte físic i en el psicològic.

Un mes sense Benito

A més de la baixa de Vítor, en la recta final de la recuperació de la lesió al turmell dret, el Reus tindrà dues baixes d'última hora. El club va informar ahir que Alberto Benito, que tenia molèsties des d'abans de l'aturada, té un vessament al turmell esquerre que el farà estar un mes de baixa. Serà el torn de Campins, que només ha jugat 27 minuts a la lliga. L'altre baixa és Chrisantus, amb un trencament fibril·lar a la cama dreta.

AVUI:
Valladolid - Reus.
16 h Alberola Rojas.
Almeria - Getafe.
16 h Eiriz Mata
Mallorca - Mirandés.
18 h Sagués Oscoz
Numància - Osca.
18 h Díaz de Mera
DEMÀ:
Llevant - Lugo.
18 h Gorostegi Fernández
Còrdova - R. Vallecano.
20 h Arcediano Monescillo
DIUMENGE:
Alcorcón - UCAM Múrcia.
12 h De la Fuente Ramos
Nàstic - Tenerife.
16 h Figueroa Vázquez
Saragossa - Girona.
18 h Areces Franco
Elx - Cadis.
18 h Prieto Iglesias
Sevilla B - Oviedo.
20 h Pizarro Gómez
A mi i a tots ens agradaria estar amb les nostres famílies el dia de Reis, però no ens ha d'afectar
Natxo González
entrenador del reus
El Reus m'agrada molt, perquè té el mateix bloc i juga de memòria. A casa ens hem de fer valer
Paco Herrera
entrenador del valladolid
El Valladolid té bon joc posicional i un mig del camp amb qualitat, a més de desequilibri velocitat per executar els contraatacs
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.