El Sant Andreu paga cara la desconnexió després del descans

Encallats. Els quadribarrats encadenen contra el Cerdanyola cinc duels sense vèncer

sant andreu 1 cerdanyola 1

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Dalmau (Makaay, 87'), Guerrero, Alcover, Jorge, D. López (Toro, 60'), Arjona (Juanan, 77') i Sekou.CERDANYOLA:Del Rio, Álex Torres, Aitor Pérez, Cazorla, Alba (Pitu, 24'), Juli, Dani Martí, Daisuke (Collado, 77'), Oriol Molins, Jota i Elhadji (Roque, 81').GOLS:0-1 (60') Oriol Molins. 1-1 (66') Sekou.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:als locals Juanma, Guerrero i Sekou; i als visitants Dani Martí, Cazorla, Juli i Jota.COMENTARI:El Sant Andreu va encadenar la cinquena jornada consecutiva sense guanyar en empatar contra el Cerdanyola. Els quadribarrats van tenir les millors ocasions però van pagar cara la desconnexió del primer quart d'hora del segon temps, quan van encaixar el 0-1. Sekou va igualar el resultat, però, tot i tenir ocasions, el segon gol no va arribar. El primer temps va ser de clar domini local. Els andreuencs, sobretot a les botes de Sekou, van gaudir de moltes oportunitats, mentre que el Cerdanyola tot just va crear perill en accions d'estratègia. Després del descans, els vallesans van sortir més intensos i van avançar-se en el 60', amb un córner rematat amb el cap per Oriol Molins. Els quadribarrats van reaccionar i, sis minuts després, Sekou, assistit per Arjona, va culminar un bon contraatac amb un potent xut a l'escaire. El Sant Andreu va intentar accelerar en el tram final, però sense encert de cara a porta.