2a divisió FEF

L'Hèrcules tomba el Gavà gràcies a dos minuts d'inspiració

Poques ocasions. Els locals van dominar el duel i els visitants no van marcar fins al 92'

hèrcules 2 gavà 1

HÈRCULES:Ivan, Dalmau, Peña, Fernando Román, Pol Bueso, Checa, Chechu Flores (Gaspar, 45'), Miñano, Mainz (Juanma Espinosa, 69'), Salinas i Nieto (Berrocal, 76').GAVÀ:Carlos, Peque, Jordi, Mario, Héctor, Reche, David Jiménez, Pla, Nico, Boris i Cristian (Fernando, 32').GOLS:1-0 (36') Checa. 2-0 (38') Chechu Flores. 2-1 (92') Fernando.ÀRBITRE:González González.T.G.:Al visitant Losada.COMENTARI:El Gavà no va tenir gaires ocasions de puntuar al camp de l'Hèrcules, que va liquidar el partit gràcies a dos minuts d'inspiració en la fase final de la primera meitat. El Gavà, amb només quinze jugadors inscrits a l'acta, va començar defensant-se amb ordre, però l'Hèrcules era cada vegada més incisiu. Checa va avisar amb una rematada de cap al travesser poc abans que ell mateix fes el primer gol en aprofitar una jugada embolicada. Només dos minuts després, Chechu Flores va marcar el segon gol dels locals amb un bon xut. Amb el partit encarrilat, l'Hèrcules es va dedicar, sobretot, a mantenir la renda, tot i que també hauria pogut marcar el tercer gol. El Gavà, que només va fer un canvi en tot el partit, es va estirar en els minuts finals i va arribar a l'àrea rival. Només Fernando, ja en el temps afegit, va poder superar el porter rival. El gol, però, amb prou feines va posar nerviós l'Hèrcules, que es manté en les places de fase d'ascens a segona A.