2a divisió FEF

El Gavà es va plantejar no comparèixer

Pocs efectius. El conjunt blaugrana no tenia hotel per allotjar-se i va anar amb els jugadors justos (14 disponibles) per al partit

Fins al mateix dia del partit, el Gavà no tenia clar si acabaria jugant al Rico Pérez. Així ho va reconèixer el seu entrenador, Òscar Mena, en la roda de premsa posterior a la derrota (2-1) contra l'Hèrcules. Els problemes econòmics que està tenint l'entitat des de principi de temporada van provocar que l'expedició no disposés d'un hotel per allotjar-se en la prèvia del partit.

Amb tot, els problemes del conjunt blaugrana no es van acabar en la prèvia, tot i que l'equip va acabar viatjant. Perquè Mena va convocar 15 jugadors (un dels quals, Joel, estava tocat, va provar i finalment va quedar descartat per jugar) i un altre (Cristian) es va lesionar en la primera meitat. Amb la qual cosa el tècnic argentí només va esgotar un canvi tot i que a la banqueta li quedava un jugador de camp més (Alan) i un porter suplent (Èric).

Óscar Mena va expressar durant les últimes setmanes la necessitat que té de reforçar la plantilla (18 jugadors). Ara mateix, el Gavà no pot fitxar fins que no liquidi el contracte del segon entrenador de Juanma Pons, Manolo Rueda. El club ja ha explicat a la plantilla que serà en els pròxims dies que s'acabarà aquest serial i que els fitxatges podran arribar. D'altra banda, el club va anunciar l'arribada d'un entrenador ajudant: José Quereda Pirri, que formava part del cos tècnic del Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)