2a divisió A

Kiko Olivas: “Com menys coses es toquin ara, millor”

2a divisió A. El central del Girona ja està recuperat de la lesió que l'ha tingut tres mesos KO, però sap que els minuts van molt cars

Lesionat al setembre al camp del Mallorca, Kiko Olivas s'ha perdut els 15 últims partits de lliga. Un fet absolutament atípic en un futbolista que semblava immune a les lesions. “Mai m'havia perdut cap partit per lesió. No sabia el que era.” De fet, en tot el curs passat –el seu primer al Girona–, Olivas va intervenir en 46 partits (els 42 de lliga regular i els quatre de play-off) i només es va perdre 15 minuts dels 4.170 possibles.

No ha estat una recuperació gens fàcil, perquè els terminis es van anar allargant. “Malgrat tot, ho he portat prou bé. Però quan duia crosses, no podia ni tan sols recolzar el peu a terra i em veia tan incapacitat... Aquests dies van ser els pitjors”, afirma el central, que ja s'entrena al mateix ritme que la resta de companys i integrat plenament dins el grup.

La titularitat, molt cara

Kiko Olivas ja s'ha posat a disposició de Pablo Machín, però difícilment el tècnic sacsejarà l'eix si cap dels tres jugadors que ara són titulars –Ramalho, Alcalá i Juanpe– no es lesiona, no cau per sanció o no pateix una baixada en picat de rendiment. “Ara l'equip està molt bé i la dinàmica és molt bona. Com menys coses es toquin, millor”, admet el defensa, que sap que el seu rol és entrenar-se al màxim perquè el tècnic torni a comptar amb ell: “He d'agafar ritme i confiança, i estar preparat per quan el tècnic ho cregui oportú. Sé que com més treballi, més difícil li serà al mister prendre decisions i el grup se'n beneficiarà.” Tot i que hi ha hagut moltes lesions en la plantilla, Olivas diu que el més positiu és que “l'equip no se n'ha ressentit”.

EL PROTAGONISTA

Toca treballar per posar les coses difícils al ‘mister'. Com més complicat li ho posem tots, millor serà per al grup
Han estat tres mesos molt llargs. El turmell no deixava de molestar i hi va haver moments que em veia incapacitat
Kiko Olivas
DEFENSA DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)