3a divisió FEF

El Santfeliuenc agreuja el mal moment del Vilafranca

3a divisió. Sisè partit consecutiu sense guanyar del degà penedesenc

santfeliuenc 2 vilafranca 0

SANTFELIUENC:Casamayor, Márquez, Eric Ruiz, Ortiz, Olmo, Tena, Romo (Morgado, 92'), Ion, Patxi (Zárate, 73'), Fuentes i Èric Pacheco (Jaume, 84').VILAFRANCA:Ramos, Fonta, Castillo, Medina, Víctor Oribe, Josu, Munta (Jordi Oribe, 78'), Guti, Josep Díez (Triguero, 66'), Aday i Guzmán (Boira, 66').GOLS:1-0 (40') Tena. 2-0 (55') Èric Pacheco.ÀRBITRE:Albelda Barcena.T.G.:als locals Ortiz i Fuentes; al visitant Munta.PÚBLIC:Uns 300 espectadors a les Grasses.

El Santfeliuenc va obtenir una victòria de prestigi contra el Vilafranca, que va signar el sisè partit consecutiu sense guanyar. Els d'Andrés González van ser netament superiors al seu rival en tots els àmbits del joc. En el primer temps, els blanc-i-blaus van començar dominant, però el degà penedesenc va reaccionar i es va apropar al gol. Tena, però, va avançar els locals culminant una passada bombada de Ion Vázquez. En el segon temps, el Santfe va sentenciar després d'una gran combinació entre Romo i Èric Pacheco culminada pel davanter. A partir d'aquí, els locals van segellar el triomf sense ser inquietats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)