2a divisió FEF

futbol català

2a divisió b

El factor Gerard Oliva

En estat de gràcia. El Badalona, pragmàtic, s'imposa a l'Hospitalet en el derbi gràcies a un gol d'oportunista del davanter de Riudecanyes (70') i se situa de nou en la tercera posició

badalona 1 l'hospitalet 0

BADALONA:Morales; Grima, Robusté, Moyano, Pi (Musa, 69'); Parera, Sergio Maestre; Agudo, Víctor García (Sandro, 69'); Agus Alonso (Moha, 58') i Gerard Oliva.L'HOSPITALET:Oliveros; Sergio Juste, Javi Selvas, Savall; Ciria (Salinas, 80'), Benji (Lucas Porcar, 80'), Carlos López, Teo, Hostench (Higón, 69'); Fabiani i Rubio.GOLS:1-0 (70') Gerard Oliva.ÀRBITRE:Alemán Pérez.T.G.:al local Agudo i als visitants Ciria, Saball i Fabiani.PÚBLIC:Uns 1.000 espectadors.

El Badalona va sortir victoriós del derbi del Barcelonès contra l'Hospitalet. El conjunt escapulat, que venia de perdre a Lleida, va alçar-se ahir amb una d'aquelles victòries que no brillen gaire però són necessàries davant un bloc al qual va mancar profunditat. I és que els d'Ismael García amb prou feines van testar el nivell de Morales. L'equip badaloní, beneficiat de nou per l'encert d'un Gerard Oliva en estat de gràcia, se situa tercer i ho fa exhibint que té fusta per lluitar pel play-off. L'avalen no només els resultats, sinó també la solvència en partits tancats i la capacitat de refer-se de les ensopegades.

En el primer temps l'Hospitalet va estar d'allò més còmode. García va reforçar molt bé la línia defensiva i no va passar dificultats davant un Badalona que, tot i la voluntat per buscar la porteria rival, amb prou feines va aproximar-se a l'àrea riberenca. Agus Alonso va ser el futbolista escapulat que més ho va intentar, però no va materialitzar cap de les seves dues ocasions: un cop de cap en un córner que va treure la defensa sota pals (6') i una rematada amb l'esquena que va marxar fora per poc (31'). Així, va arribar-se al descans amb la llauna per obrir.

Oliva l'oportunista

Després de la represa el partit va obrir-se una mica i es van veure més aproximacions. El fet que va decantar la balança va ser l'entrada al camp de Musa i Sandro, que va fer que el Badalona jugués de nou amb un 3-5-2, una aposta que va aclaparar l'Hospitalet. De fet, aquests dos futbolistes serien protagonistes en l'únic gol del partit, en el 70'. Musa va assistir Sandro des de la banda i el mitjapunta va fer una rematada mossegada que va acabar als peus de Gerard Oliva. El de Riudecanyes, oportunista, va tenir-ho tot de cara per tornar a sucar i no va fallar. Ja ha fet nou gols en les últimes set jornades. Poca broma. Després de l'1-0, el Badalona va mostrar la seva cara més pragmàtica i solvent i va centrar-se a mantenir la porteria a zero, fet que va aconseguir tot i una rematada de Fabiani que va acabar fora.

L'Hospi s'ha tancat bé, però hem tingut paciència i, al final, picant pedra, ha arribat el gol
Ismael Moyano
CENTRAL DEL BADALONA
Hem ofert una bona imatge, però no podem estar contents amb el resultat
Ismael García
entrenador de l'hospitalet
Ha estat un partit molt igualat i al final una jugada de qualitat ha decidit a favor nostre
Manolo González
entrenador del badalona

L'Hospi fitxa el porter gallec Dani Mallo

cristian garcia

L'Hospitalet ha cobert la baixa de Víctor Ibáñez amb el fitxatge de Dani Mallo, que arriba al club riberenc després d'haver estat el porter suplent de l'Atlético de Calcuta, amb el qual s'ha proclamant campió de la superlliga índia. El gallec, de 37 anys, ha jugat dos partits amb el conjunt indi i arriba a l'equip de la franja vermella avalat per la seva trajectòria. I és que, abans de fer les maletes i marxar a Àsia, el futbolista format al Deportivo havia jugat en l'Albacete, el Lugo, el Girona (quatre cursos) i l'Elx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)