3a divisió FEF

La zona tranquil·la, l'hàbitat natural del Santfeliuenc

3a divisió. El conjunt d'Andrés González, un dels equips amb el pressupost més baix de la categoria, ha passat més de mitja competició fora de les posicions de descens

La victòria del Santfeliuenc, dissabte passat, contra el Vilafranca (2-0) va evidenciar la tendència positiva que ha seguit l'equip d'Andrés González al llarg de la primera meitat de la temporada. En una lliga molt polaritzada, els blanc-i-blaus s'han mantingut sempre lluny de la zona de perill, tot i que el seu tècnic adverteix que la feina encara no està acabada.

“Estem més o menys allà on esperàvem en aquest punt de la lliga. Amb tants empats hi ha hagut de tot, partits en què mereixies més i d'altres en què no mereixies tant”, explica Andrés González, que ha vist empatar el seu equip deu vegades aquest curs (el que n'ha empatat més, juntament amb el Manlleu). “No he trobat les causes de tants empats. Nosaltres intentem sortir sempre a guanyar, en tots els partits. Al final, tants empats et deixen la sensació que els resultats depenen de petits detalls”, diu el tècnic.

LES REACCIONS

Tants empats [10] et deixen la sensació que els resultats depenen de petits detalls
Andrés González
entrenador del santfeliuenc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)