2a divisió FEF

Al Gavà se li escapen els punts en l'últim quart d'hora

Molt a prop. Els blaugrana no poden aturar les escomeses finals del segon classificat

ALCOIÀ 2 GAVÀ 1

ALCOIÀ:Bañuz, Pau Bosch (Álvaro García, 59'), Tomás Ruso, Mario Fuentes, Navarro, López Silva (Mariano, 59'), Fran Miranda, Jony Ñíguez, Ángel (José García, 74'), Gato i David Torres.GAVÀ:Cravioto, Peque (Alan, 79'), Mario, Franquesa, Jordi, David Jiménez (Diego, 90'), Pla, Reche (Fernando, 69'), Héctor, Sascha i Boris.GOLS:0-1 (31') Pla. 1-1 (77') David Torres. 2-1 (82') Fran Miranda.ÀRBITRE:Ruipérez Marín.T.G.:al local López Silva; i als visitants Jordi César, Fernando i Craviotto.COMENTARI:El Gavà es va quedar a un quart d'hora de donar la sorpresa al camp del segon classificat. Els d'Óscar Mena van jugar un partit extraordinari i es van avançar després de mitja hora en un contraatac rematat per Pla des del punt de penal. A partir d'aquí, fins i tot van gaudir de més ocasions per sentenciar el xoc que el seu rival, però en aquest punt va emergir la figura de l'exporter del Barça, Miguel Bañuz. El sentinella il·licità va evitar el gol en dues accions del debutant Enric Franquesa i del golejador Boris Garrós. En l'últim quart d'hora, l'Alcoià es va bolcar per capgirar el resultat. I ho va aconseguir. En el minut 77, David Torres va rematar a gol una centrada de José García. I quatre minuts més tard, una combinació entre l'exarlequinat Manuel Gato i Tomás Ruso va donar el gol fet a Fran Miranda, que va empènyer la pilota amb el cap al fons de la xarxa.