Territorial

El Balaguer venç a Lleida i reforça el lideratge

1a catalana. Adri i Peke van fer els gols dels visitants a l'inici de cada meitat

LLEIDA b 0 BALAGUER 2

LLEIDA B:Albert, Pau Garcia (Cheng, 81'), Marcel, Vice (Gerard Borda, 46'), Viñes (Traguany, 51'), Max, Peco, Tatis, Jordi Martínez (Boja, 68'), Joel Huertas (Juanjo Serrano, 51') i Doncel.BALAGUER:Alfred, Sergi, Jordana, Raúl, Pau, Isaac, Genís Soldevila (Víctor, 85'), Putxi (Carlos, 78'), Asier, Adri Fernández (Ander, 90') i Peke.GOLS:0-1 (2') Adri Fernández. 0-2 (50') Peke.ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:Als locals Pau Garcia i Max, i als visitants Asier, Putxi i Isaac.

El Balaguer es va imposar ahir al terreny de joc del Lleida B en el partit suspès el 8 de gener per la mort, pocs dies abans, del jugador del conjunt de la Noguera Yeray Darias. La victòria, gràcies als gols d'Adri Fernández, amb un fort xut creuat en el segon minut de joc, i de Peke a l'inici de la segona meitat, permet al Balaguer reforçar la primera posició; ara té quatre punts més que el segon, el Santboià, i cinc més que el tercer, el Sant Cristòfol. El Balaguer va ser més efectiu que el Lleida i va aprofitar el fet de sortir amb força tant en la primera part com en la segona. Poc abans del segon gol, els visitants van enviar dues pilotes al pal, d'Adri i Asier.