2a divisió A

Futbol

Tercera divisió

Les ratxes es capgiren

3a divisió. Després de set jornades seguides sense guanyar, el Vilafranca va vèncer un Vilassar que veu tallada la progressió

vilassar 0 vilafranca 2

VILASSAR:Pacheco, Soufi, Oumar (Blanchart, 46'), Peque, Ivan, Viale, Valderas, Tejero (Matamala, 55'), Camacho, Eric i Jaime (Sergio Ginés, 60').VILAFRANCA:Miguel Ramos, Russo (Santi Triguero, 79'), Medina, Boira, Victor Oribe, Josu, Guti, Òscar (Josep Díez, 84'), Aday (Munta, 69'), Via i Guzmán.GOLS:0-1 (6') Peque, en pròpia porteria. 0-2 (55') Òscar.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:als locals Oumar, Ivan, Soufi i Camacho; i als visitants Òscar i Russo.

El Vilafranca va tallar de soca-rel la mala ratxa de resultats que l'havia dut a perdre la tercera posició gràcies al triomf contra un bon Vilassar. Els del Penedès van sortir millor i, en el 6', va arribar el 0-1 en una rematada d'Òscar que va desviar Peque. Passats els minuts de domini visitant, el Vilassar va reaccionar i va tenir ocasions per empatar, sobretot en un cop de cap de Camacho a les acaballes del primer temps. En la represa, el guió va ser similar, amb un Vilafranca ben plantat que deixava la iniciativa al conjunt maresmenc. Però en el 55', Òscar va fer el 0-2 amb un gran xut i va matar el partit. Amb el rival grogui, Josu va poder ampliar l'avantatge, però tot i no encertar-la, el Vilafranca va celebrar un triomf set partits després.