2a divisió FEF

El Gavà no tanca el partit

2a divisió B. El conjunt d'Óscar Mena s'esfondra després de la diana de Boris Garrós (0-1, 59') i torna a la zona de descens

GAVÀ 1 AT. BALEARS 2

GAVÀ:Craviotto; Peque (Joel, 80'), Jordi, Mario, Franquesa; Reche, David Jiménez (Kyeremeh, 67'), Pla, Sascha, Boris i Héctor Camps (Gabi, 85').ATLÈTIC BALEARS:Aulestia, Vich, Vallori, Manu, Malik, Esteban, Simon (Xisco, 57'), Kike (Marcel Simon, 79'), Luciano (Jurado, 20'), Fullana i Tete.GOLS:0-1 (58') Boris. 1-1 (59') Xisco. 1-2 (75') Fullana, de penal.ÀRBITRE:Fernández Vidal.T.G.:als locals Joel, Jordi, Franquesa, Gabi; als visitants Aulestia i Fullana.PÚBLIC:400 espectadors a la Bòbila.

El Gavà torna a entrar a la zona de descens després de no saber resoldre un partit que se li va posar de cara amb l'un a zero. Després d'un gran primer temps, els homes d'Óscar Mena, mitjançant el seu pitxitxi, es van avançar en el marcador, però la immediata reacció del conjunt balear va ser el punt d'inflexió que va condemnar els gavanencs.

Aulestia va ser l'heroi per al Balears en un primer temps d'ampli domini del conjunt local. Aquest domini no es va traduir en gol fins al segon temps, en què Boris va culminar des de la frontal una errada dels de Ziege en un servei de banda. La reacció dels visitants va ser immediata i un minut després Xisco, rematant una centrada des de la banda esquerra, va empatar el xoc. L'equip balear van culminar la remuntada a un quart d'hora per acabar i van apel·lar a l'ofici per controlar la recta final del matx.