futbol

3a divisió

Un gol d'Alex Prat rescata el Júpiter en el tram final

Duel directe. El Castelldefels es queda a quatre minuts de segellar un triomf amb què hauria pogut eixamplar la distància sobre el penúltim classificat

JÚPITER 2 CASTELLDEFELS 2

JÚPITER:Andrés, Roger, Pep (Prieto, 46'), Adri, Sergi, Rafa Murillo, Eric (Uroz, 59'), Santolalla (Prat, 46'), Adrián, Vives i Ángel.CASTELLDEFELS:Manu Martín, Carlos, Marc Martínez, Alegre (Toti, 46'), Javi Morales, Jorge Sánchez, Maldonado (Adri Alonso, 69'), Oscar, Bauli (Jaume, 65'), Moreno i Jordi Cano.GOLS:0-1 (1') Jordi Cano. 1-1 (60') Uroz. 1-2 (74') Jordi Cano. 2-2 (86') Prat.ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:als locals Adri, Sergi i Ángel; als visitants Maldonado, Alegre, Jorge Sánchez i Morales.PÚBLIC:300 espectadors a la Verneda.

El Júpiter va salvar un empat en l'últim tram després de patir durant tot l'enfrontament. El gol d'Alex Prat va establir el repartiment de punts entre dos candidats al descens que, en cas de victòria del Castelldefels, hauria establert unes diferències més que notables en la part baixa de la classificació.

Els de Miki Carrillo van estar molt més serens durant tot el partit ja que van jugar molts minuts amb avantatge en el marcador. El gol de Jordi Cano, en la primera jugada del partit rematant dins de l'àrea, va donar ales al conjunt mariner tot i les escomeses dels barcelonins, que a partir de llavors van buscar l'empat. De fet, Ángel de la Torre va tenir la igualada a boca de canó abans del minut 10 però Manu Martín va intervenir per impedir la diana.

En la segona part, l'entrada d'Uroz va ser determinant perquè el davanter, només de sortir al terreny de joc, va establir l'empat en un córner pentinat per Adri. De nou, el Castelldefels no va trigar gaire a tornar-se a avançar i Cano va donar avantatge al seu equip aprofitant un rebot dins l'àrea. A partir d'aquí, el Júpiter en l'últim quart d'hora no va dubtar a bolcar-se a l'atac mentre que el Castelldefels intentava sentenciar a la contra. Prat, però, va establir el repartiment de punts amb una volea des de fora de l'àrea.