2a divisió A

futbol

nàstic

“Hem sortit reforçats del partit a València”

Punt d'inflexió. El Nàstic encara el primer de dos partits seguits al Nou Estadi amb la intenció de sumar els sis punts: “Els pròxims dos partits a casa són determinats”, va declarar el capità, Xavi Molina, confiat que l'equip se'n pot sortir

A Tarragona encara no han perdut l'esperança i confien a capgirar la situació. Així ho va voler deixar clar el capità del Nàstic, Xavi Molina, que creu que el partit contra l'Alcorcón, el primer de dos seguits a casa, pot ser el punt d'inflexió.

“Hem de sumar els sis punts en aquests dos propers partits tant sí com no, però primer hem de centrar-nos en el partit contra l'Alcorcón”, va dir Molina, que veu en el conjunt madrileny un exemple a seguir: “Estaven a baix, amb nosaltres, però en els últims mesos han fet un pas endavant i ja miren cap amunt”, va comentar el jugador tarragoní, que destaca del conjunt de Julio Velázquez la seva perillositat en atac: “A dalt tenen gent molt ràpida que a la mínima que et despistes ho aprofiten. Haurem de minimitzar els errors i, en atac, aprofitar les ocasions que tinguem”, va explicar el capità, esperançat amb el bon moment de l'equip: “Estem en una bona dinàmica, i contra el Llevant, tot i perdre, l'equip en va sortir reforçat.”

Tornar a l'equip

En l'apartat personal, Molina espera tornar aviat a l'equip, després d'haver superat una lesió. “Ja fa unes setmanes que m'estic entrenant bé, així que estic a disposició del tècnic quan ho vulgui”, va dir Molina, que en els darrers partits no ha tingut minuts. “El que he de fer es treballar al màxim per fer canviar d'opinió el mister i quan em doni l'oportunitat, aprofitar-la al màxim”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)