3a divisió FEF

El Santfe reacciona i guanya

3a divisió. Els d'Andrés González, que comencen a mirar la part alta de la taula, remunten la diana de Rafa Murillo i deixen tocat el Júpiter, que somiava a obtenir algun botí de les Grases

SANTFELIUENC 2 JÚPITER 1

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Éric Ruiz, Alberto, Joserra, Olmo, Jaime (Patxi, 46'), Romo (Dani Ortiz, 86'), Ion Vázquez, Maldonado (Charly Ruiz, 75'), Tena i Éric Pacheco.JÚPITER:Andrés Díez, Adri, Julen (Pau Darbra, 64'), Sergi Pérez, Dani Prieto, Rafa Murillo, Adri, Abou (Pep, 46'), Óscar Uroz, Vives (Santolalla, 54') i Prat.GOLS:0-1 (6') Rafa Murillo. 1-1 (61') Murillo. 2-1 (76') Romo.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:als locals: Jaime, Charly Ruiz i Patxi; i als visitants: Rafa Murillo i Adri.PÚBLIC:Uns 400 espectadors a les Grases.

Pas endavant decidit del Santfeliuenc, que va haver de capgirar en la segona part un matiner gol del Júpiter. La derrota deixa els grisgrana en una situació més que delicada, mentre que els blanc-i-blaus comencen a mirar a la part alta de la taula.

Un necessitat Júpiter es va trobar amb l'escenari ideal quan una rematada de cap de Murillo va acabar al fons de la xarxa (6'). El gol va sorprendre un Santfeliuenc que va haver de posar al dia el manual de les remuntades a les Grases. Durant el primer acte, els jugadors de Juanjo García van mantenir a ratlla les escomeses dels locals gràcies a una bona disposició defensiva.

Després de la represa, els locals van intensificar la pressió i de mica en mica el Santfeliuenc va anar encerclant el Júpiter a la zona defensiva. El joc combinatiu blanc-i-blau va començar a fer mal. Una bona acció per la banda de Romo, amb assistència a Éric Pacheco, la va culminar Patxi amb una excel·lent rematada a la mitja volta per establir l'empat, i en el minut 76 una impressionant cursa per la banda esquerra d'Éric Pacheco la va culminar amb una rematada incontestable Romo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)