Territorial

Denuncien insults racistes a un jugador

4a catalana. El Verges revela que jugadors del Sarrià van menysprear Edrisa Jawo, però els sarrianencs defensen que a l'acta no hi consta res

El partit que van jugar diumenge el Verges i el Sarrià de Ter encara porta cua. Si bé els gironins van mostrar-se superiors al terreny de joc i van aconseguir els tres punts (0-3), els minuts finals de l'enfrontament van quedar tacats per uns suposats insults racistes que algun jugador del conjunt sarrianenc va propagar cap al futbolista local Edrisa Jawo. Segons fonts de l'equip empordanès, a les acaballes del partit hi va haver una picabaralla en una de les àrees i algun jugador visitant va insultar greument Jawo, que es va exaltar. L'afició del Verges i molts jugadors de l'equip local van sentir els insults i van demanar al col·legiat que aturés l'enfrontament per aclarir la situació, i és que López Corona va afirmar que no havia sentit res. De fet, l'àrbitre no va reflectir res a l'acta del partit i només hi va fer constar que l'alcalde de Verges, Ignasi Sabater, va entrar a la caseta per demanar-li explicacions de l'acció i que es disculpés amb l'afectat encara que no hagués sentit res –Jawo va acabar el matx amb ràbia i llàgrimes d'impotència al rostre.

El Verges ha enviat un escrit al comitè tècnic d'àrbitres de Girona i estudia organitzar actes contra fets semblants.

El Sarrià es defensa amb l'acta

El club gironí va enviar un escrit amb referència als suposats fets. La junta directiva del Sarrià va defensar-se al·legant que el que es diu des de Verges –el primer que va denunciar els insults va ser l'alcalde de Verges, Ignasi Sabater, a través del seu compte de Facebook– no té res a veure amb l'escrit de l'acta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)