2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

La llei Garrós es torna a imposar

2a divisió B. Un gol de cap del davanter del Gavà, que havia fallat un penal, desencalla un partit gris i amb poques oportunitats de gol

gavà 1 sabadell 0

GAVÀ:Craviotto; Peque, Franquesa, Mario, Mas, Reche, Zac (Kata, 61'), Pla, Sascha (David, 83'), Boris Garros i Héctor (Jordi, 75').SABADELL:Jokin, Pol Moreno, Manu Torres, Juanjo, Viale, Jordi López, Carreño, Pastells, Gai Assulin (Clausí, 79'), Peláez (Migue, 65') i Txomin Barcina (Gaspar, 69')GOL:1-0 (65') Boris.ÀRBITRE:Muñoz Pérez.T.G.:al local Nico Kata; als visitants Juanjo, Viale, Jordi López i Gai Assulin.PÚBLIC:300 espectadors a la Bòbila.

El Sabadell va desaprofitar el match ball i continuarà immers en la lluita per la salvació. El Gavà va apel·lar a l'encert de la seva estrella per endur-se un duel clau per als del Baix Llobregat ja que surten del descens. Boris Garrós havia fallat un penal en el primer temps però es va rescabalar amb un gran cop de cap que suposa el seu vintè gol en la temporada, el número 400 del seu equip a segona B i tres punts molt necessaris.

El partit no va tenir gaire història perquè als dos equips els va costar Déu i ajuda apropar-se a l'àrea rival. La primera acció de perill va ser un penal provocat per Camps que Ezkieta, amb una gran estirada, va resoldre davant Boris. Els blaugrana van tornar a generar perill amb dues ocasions de Zac i Reche però la dinàmica del partit era poc fluïda.

En el segon temps, la tendència va continuar fins que Boris va marcar la diferència amb un cop de cap preciós a centrada de Peque.

El Sabadell va ser incapaç de reaccionar després del gol i encara hauria pogut rebre la sentència si David Jiménez l'hagués encertat en dues ocasions, l'última de les quals, en un driblatge impossible, va anar al travesser.

ELS VESTIDORS

Sabíem que seria un partit de poques ocasions i havíem d'intentar aprofitar la nostra
José Quereda ‘Pirri'
segon entrenador del gavà
No ha estat un bon partit dels dos equips. Ha estat igualat però en coses dolentes
Guillermo Romo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)