3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

L'Europa pateix en el tram final però amarra el triomf

Moltes alternances. A partir del gol de Jordi Cano (63'), el Castelldefels pren les regnes de l'enfrontament i acaba collant el conjunt escapulat, que havia dominat fins aleshores

europa 2 castelldefels 1

EUROPA:Fer, Alberto, Cano, Joel, Ruben, Uri, Fran Bea (Campoy, 89'), Varona (Denis, 90'), Dani Pujol, Civil i Abel Rita (Reverter, 82').CASTELLDEFELS:Manu Martín, Marc Martínez, Javi Calvo, Alegre, Javi Morales, Jorge Sánchez (Jaume, 55'), Isaac (Toti, 21'), Joan Inés, Sergi Moreno, Óscar (Bauli, 39') i Jordi Cano.GOLS:1-0 (31') Alberto. 2-0 (40') Civil. 2-1 (63') Jordi Cano.ÀRBITRE:Garcia Rosel.T.G.:al local Joel; als visitants Javi Calvo, Javi Morales i Jordi Cano.COMENTARI:775 espectadors al Nou Sardenya.

L'Europa va amarrar un triomf vital en la seva aspiració per allunyar-se del perill perquè va derrotar un rival directe, el Castelldefels. Els grocs van mostrar molt bones sensacions durant l'enfrontament, malgrat que els escapulats el van tenir sota control durant bona part del partit. Amb 2-0 i una pèrdua al mig del camp que va desencadenar el gol de l'exjugador de l'Europa Jordi Cano, els mariners van tornar a entrar en el partit i van tenir oportunitats de sobres per marxar, almenys, amb un punt.

Alberto va trencar l'apatia del tram inicial del matx amb una rematada a centrada d'un altre central, Àlex Cano. L'Europa s'havia avançat i va eixamplar distàncies amb el gol de Xavi Civil rematant un córner de Fran Bea. Precisament, el migcampista hauria pogut fer el tercer amb un servei de falta que va aturar Manu Martín.

Després de la represa, i en especial arran del gol de Jordi Cano aprofitant una pèrdua en el mig del camp local, el Castelldefels va pressionar i va buscar el gol de l'empat. Cano, amb un servei de falta, i Joan Inés, després d'un seguit de rebots produïts per la falta, van estavellar dues pilotes a la fusta que van posar encara més la por al cos de l'equip de Joan Esteva. I això que l'Europa va tenir un parell d'accions per tancar el partit al contraatac, però sense encert, i va acabar-ho pagant amb molt patiment, tot i endur-se els punts.

ELS VESTIDORS

Hem aconseguit un triomf a estones fent bon futbol i a estones serrant les dents per tancar el resultat
Joan Esteva
entrenador de l'europa
Estic content per l'esforç de l'equip, pel que hem demostrat en la segona meitat. Aquest és el camí
Miki Carrillo
entrenador del castelldefels
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)