2a divisió A

futbol

girona

Álex Menéndez, punt final

Acord als jutjats. El Girona i el futbolista pacten tancar la disputa amb una compensació econòmica per al jugador, que havia denunciat el club a l'estiu per acomiadar-lo després de la lesió

El Girona i Álex Menéndez van tancar ahir una turbulenta relació amb un acord econòmic “satisfactori per a les dues parts”, tal com va exposar el club en un comunicat d'última hora i va confirmar posteriorment el futbolista asturià. Hores abans, les dues parts s'havien vist les cares al jutjat social número 1 de Girona i l'acord va arribar en un descans, després que ja haguessin testificat alguns pèrits i altres testimonis.

“Les dues parts reconeixen la inexistència de la relació laboral”, va defensar el Girona en l'escrit. De fet, aquesta va ser la gran argumentació del club de Montilivi des del minut 1. Quan el Girona va decidir deixar sense efectes l'entesa amb Menéndez –l'exfutbolista de l'Sporting havia signat fins al 2018– ho va fer emparant-se en els quinze dies de què disposava el club perquè el jugador superés la revisió mèdica, cosa que no va fer.

Fitxatge vist i no vist

El Girona va anunciar el 31 de juliol la contractació d'Álex Menéndez i només vuit dies després, la seva desvinculació. Menéndez, que va ser presentat el dilluns 1 d'agost del 2016, va durar a la gespa un entrenament i mig –va superar la sessió matinal, però no pas la de la tarda– i ja no es va tornar a vestir de curt per uns problemes en un genoll. Les proves mèdiques posteriors van determinar que el carriler tenia trencat els lligaments encreuats del genoll dret i afectats els meniscos intern i extern. El futbolista va defensar que s'ho va fer durant el primer dia d'entrenament, però el club va trobar opinions mèdiques que provaven que Menéndez va arribar a Montilivi amb el genoll lesionat.

El Girona va afirmar que el pacte inclou una “compensació econòmica” –no pas indemnització, ja que no va existir cap relació laboral– pel jugador “per la situació laboral viscuda i els danys derivats del procediment”. El jugador, per la seva part, ja ha encarat la recta final de la recuperació ajudat pel seu antic club –l'Sporting de Gijón– i ja amb la vista posada amb el proper curs, el 2017/18, després d'una temporada per oblidar en tots els aspectes.

L'ASTURIÀ

El club afirma que l'altra part va acabar admetent la inexistència de la relació laboral
“L'acord satisfà les dues parts”, va dir Menéndez, en la recta final de la recuperació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)