2a divisió FEF

Boris no en té mai prou

2a divisió B. El davanter, pitxitxi i autor de més de la meitat dels gols del Gavà, ha marcat en les últimes tres victòries dels blaugrana en quatre partits i ja té el Llagostera en el punt de mira

Als ulls de Boris Garrós, des de fa mesos les porteries reglamentàries segur que fan uns centímetres més d'amplada i d'altura. I és que quan un davanter passa un estat de gràcia el nivell de confiança que assoleix pot arribar a cotes insospitades. Autor ja de dinou dianes en 28 jornades de lliga, el 57,5% dels gols del seu equip (33), el davanter és el pal de paller que sosté la fe del Gavà per aconseguir el gran objectiu, la permanència en la categoria.

L'exdavanter de l'Hospitalet ha marcat sis dianes en les últimes vuit jornades, precisament un gol en les tres victòries blaugrana en els darrers quatre enfrontaments, tots a la Bòbila de Gavà –els d'Óscar Mena sumen nou punts dels últims dotze possibles–. “Estem acostumats a les dimensions i l'estat del terreny de la Bòbila i a fora sempre ens ha costat més. Al Miniestadi vam sortir golejats, però és d'admirar la reacció en l'últim partit, en què vam guanyar el Sabadell”, comenta Boris Garrós, que continua confirmant que també pot marcar gols a segona B. “Personalment estic fent un bon any, sobretot perquè tinc la continuïtat que no m'havien donat amb anterioritat. N'hi ha per estar content, però al final si els gols no serveixen per salvar l'equip no tindran tant valor”, explica el davanter del Gavà, que admet que només pensa a allargar la bona ratxa, un moment dolç que va iniciar en el tram final del curs passat, en què va fer setze dianes en les setze últimes jornades de lliga a tercera –durant el play-off d'ascens en va fer tres més–. “Els davanters anem a ratxes. Cada vegada que fem un gol tenim més confiança i estem més segurs de nosaltres mateixos. Quan passa al contrari, ho veiem tot fosc, la porteria se'ns fa petita, tenim ansietat...”, analitza l'autor del gol 400 de la història del Gavà a segona B, un gol que va permetre als gavanencs sumar els tres punts contra el Sabadell (1-0). “Si no hi hagués ningú darrere de les estadístiques no ho hauríem sabut. M'ho prenc com una anècdota que quedarà allà i està bé, però el millor va ser la victòria i el sopar per a dues persones que em van regalar per haver-ho aconseguit”, riu i sentencia Boris Garrós, que ja té en el punt de mira una nova víctima, el Llagostera, un equip tocat que passa un moment delicat, un rival directe en la lluita per la permanència.

LA FRASE

Els davanters anem a ratxes i m'està sortint un any bo, però si els gols no serveixen per salvar-nos no tindran tant valor
Boris Garrós
Davanter del Gavà
LLAGOSTERA
Alineació:
Moragón, Masó, Diego, Samu, Fuster, Vivi, Marc Martínez, Pitu, Rubén Martínez, Gavilán i Manel
Baixes:
Jon Ander i Chica (lesionats)
GAVÀ
Alineació:
Craviotto, Joel, Mario, Carles Mas, Franquesa, Pla, Reche, Kiemereh, Héctor, Sascha i Boris
Baixes:
cap
19
gols
ha fet Boris Garrós en els 28 partits de lliga que ha disputat, el 57,5% del total de gols de l'equip.

Cita entre rivals directes a Palamós

El Llagostera i el Gavà es veuen avui les cares en un duel que es preveu trepidant entre dos equips que lluiten per evitar el descens a tercera. El Palamós-Costa Brava (a les 17 h) serà l'escenari d'un matx important per als dos equips, però crucial per als llagosterencs, que tot i empatar la jornada passada al camp del Cornellà (1-1) van entrar en descens directe. El conjunt gironí arriba tocat al duel a conseqüència dels darrers resultats. L'equip dirigit per Oriol Alsina ha sumat dos punts dels darrers quinze, mentre que el seu contrincant n'ha aconseguit nou en la mateixa sèrie del calendari. El Llagostera tindrà la pressió afegida de la posició i del fet de jugar a casa, on no pot fallar si vol salvar-se. Al Gavà li costa molt puntuar a domicili, on encadena quatre derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)