3a divisió

Cop d'autoritat del filial del Sabadell als Canyars

Sense reacció groga. El Castelldefels, incapaç de reaccionar al gran segon temps dels de Senabre, que s'apropen a l'objectiu de la permanència

castelldefels 0 sabadell b 3

CASTELLDEFELS:Manu Martín; Marc Martínez, Javi Calvo, Javi Morales, Alegre (Sergi Cabré, 73'), Jorge Sánchez, Jaume, Óscar (Toti, 57'), Jordi Cano, Makaay (Bauli, 57') i Sergi Moreno.SABADELL B:Aitor; Diego (Eric Pujol, 83'), Gonzalo, Mendoza, Guillem Pujol, Lledó, Víctor (Juanma, 79'), Aliaga (Sergio, 68'), Max Marcet, Montero i José GonzálezGOLS:0-1 (53') José González. 0-2 (64') Aliaga. 0-3 (76') José González.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:als locals Marc Martínez, Alegre, Jorge Sánchez, Óscar, Bauli i Miki Carrillo; als visitants Diego i Lledó.PÚBLIC:325 espectadors als Canyars.

Pas enrere del Castelldefels i pas gegantí del Sabadell B en la lluita per la salvació. Els de Carrillo van encaixar als Canyars una derrota molt transcendent contra un rival directe perquè els dos equips queden empatats en la frontissa entre la permanència i el descens directe.

Els grocs van manar durant la primera mitja hora, i superat el tempteig inicial van dominar el joc, i van generar un grapat d'ocasions clares en les botes de Cano (7'), Moreno (9') i Makaay (13'), tot i que la millor la va tenir Moreno (25'). Els de Senabre van inquietar poc la porteria local abans del descans, tot i que quan van fer-ho van generar molt de perill, amb un xut de Montero en una contra (27') i una rematada de Gonzalo (45+1). L'empat, però, no va durar gaire superat el descans. En el 53' una passada llarga va ser perfectament aprofitada per José González per signar una gran cursa individual que va acabar amb pilota al fons de la porteria. El gol va esborrar el Castelldefels, que va quedar a mercè d'un gran Sabadell B. Deu minuts més tard els arlequinats van ampliar la renda gràcies a Aliaga, a passada de l'omnipresent José González. El gol va suposar la sentència fins que González va fer el seu doblet amb el rival trencat. Fins i tot, el Sabadell B va fallar diverses ocasions per golejar el rival.