Territorial

El premi a la insistència

1a catalana. El Llagostera B supera el Mollet (3-2) en un duel d'aspirants que va ser intens i vibrant. Peque va amarrar el triomf amb un gol en el 88'

llagostera b 3 mollet 2

LLAGOSTERA B:Castilla, Pol Tarrenchs, Pol Gómez, Eloi Zamorano, Marc Gelmà (Ferri, 89'), Alexis (Espuña, 75'), Marçal (Carlos Martínez, 89'), Uri Vila, Henry (Peque, 75'), Óscar Almendros (Martínez, 89') i Maynau.MOLLET:Pol, Cirera (Juan Pérez, 69'), Suli, Serrano, Parra, Édgar, Jordi (Chipi, 69'), Jandro, Antonio (Ranchal, 75'), Castro (Nil, 60') i Yele.GOLS:0-1 (12') Castro. 1-1 (44') Henry. 2-1 (61') Marc Gelmà. 2-2 (74') Yele. 3-2 (88') Peque.ÀRBITRE:Gòdia Solé.T.G.:als locals Uri Vila, Eloi Zamorano, Pol Tarrenchs i Martínez; i als visitants Suli, Édgar, Parra i Jordi.

Una victòria en aquests moments de la temporada s'ha de suar, i qui més ho fa més a prop està d'aconseguir-la. Ahir ho va comprovar el Llagostera B, que va superar un rival directe en les posicions capdavanteres com el Mollet gràcies a la insistència en el tram final del partit, que va tenir el premi del gol (el 3-2 de Peque en el minut 88) i de tres punts d'or.

Els dos equips s'hi jugaven molt i per això en tot moment el partit va ser intens i molt disputat. Qui millor va començar va ser el filial blaugrana, amb una gran ocasió desaprofitada d'Henry, però va ser Castro qui va avançar els vallesans en el marcador.

El domini dels de Pep Triadú a poc a poc va donar fruits i, amb un gran Óscar Almendros que va assistir en els dos gols, van aconseguir capgirar el resultat. Primer, Henry va fer l'empat abans del descans, i en la represa Gelmà va fer el 2-1.

El Mollet va fer un pas endavant i va aconseguir l'empat en el 75', però després va renunciar al triomf i es va tancar al darrere. El Llagostera B, en canvi, va ser més ambiciós i es va llançar a buscar el gol de la victòria fins que Peque, en el segon intent, els va donar la victòria fent el 3-2 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)