Territorial

El Farners no pot aturar el nou líder

1a catalana. Els andorrans van aprofitar dues badades defensives de l'equip local per fer dues dianes i endur-se els tres punts cap al Principat

farners 1 andorra 2

FARNERS:Blanquera, Adrià Salas (Nierga, 85'), Yaya, Pitu Riart, Criado, Gerard Muñoz (Sureda, 85'), Toni Rossell, Coro, Litus, Robert Negre i Guillem (Riky Solà, 62').ANDORRA:Ferran Pou, Cristian Martínez (Aleix, 93'), Cistero, Moreno (Aláez, 72'9), Moñino, Marc Ferré, Álex Sánchez 88'), Jordi Betriu (Sebas, 62'), Emili García, Robert Font, Kike Espinosa (Aguilar, 62') i Pedrós.GOLS:0-1 (20') Jordi Betriu. 0-2 (47') Kike Espinosa. 1-2 (87') Rossell.ÀRBITRE:García Peñacoba.T.G.:als locals Criado, Coro i Robert Negre; als visitants Robert Font, Moñino, Aláez i Marc Ferré.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 100 espectadors al municipal de Santa Coloma.

El Farners no va saber aturar l'Andorra, el nou líder provisional, que va aprofitar un parell d'imprecisions defensives dels colomencs per fer dues dianes i guanyar el matx.

Els andorrans, que van aplicar un joc directe amanit amb contraatacs dels seus jugadors més ràpids i ofensius, van avançar-se amb un gol de Betriu en el minut 20. El futbolista va fer un eslàlom i després de superar la passivitat de diversos rivals va definir a la perfecció davant la sortida del porter Blanquera. En els minuts posteriors al 0-1, el Farners va disposar d'alguna arribada, però les rematades de Coro i Rossell no van ser encertades.

Només de començar la segona part, Kike Espinosa va aprofitar un altre regal per –després d'una passada llarga a l'espai– establir el 0-2 (47'). Tot i el resultat, els jugadors dirigits per Raúl Matito no van abaixar els braços i van gaudir de diverses ocasions, però el gol selvatà va arribar massa tard. A només tres minuts del final, Rossell va engaltar un bon xut dins de l'àrea que va superar Ferran. El Farners no va tenir temps per igualar el matx i continua en dinàmica negativa.